Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten 'mertik' açıklaması

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Meral Akşener’in sözlerini alıntılayarak, takip ettirilip, evlerinin fotoğraflarının çekildiğini belirtip 'Bu namertlik değil de nedir?' diye konuştu.

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten 'mertik' açıklaması

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş suikastıyla ilgili konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Geçmişte siyasi cinayetlere şahit olduk ama mertçeydi. Onun için hiçbirimiz korkmadık ama o çocuğun babasını katledenler torbacı" ifadelerini kullandı.

"BU NAMERTLİK DEĞİL DE NEDİR?"

Akşener'in konuşmasını alıntılayan Ayşe Ateş, "Bunun adı alçaklık, korkaklık yani namertlik değil de nedir?” ifadelerini kullandı.

Ateş'in paylaşımı şu şekilde:

"Eşimi, çocuklarımın babasını sokak ortasında iki torbacıya katlettirdiler, yetmedi. Doymadılar, tatmin olmadılar. Sinan, öte âleme göç ettikten sonra bile hakkında attıkları iftiralara, söyledikleri yalanlara sarılmaya devam ettiler. Dirisine yapamadılar, ölüsünü itibarsızlaştırmaya çalıştılar. Bu da yetmedi beni takip ettirdiler, telefonumu dinlettiler, evimin fotoğraflarını çektirdiler. Çocuklarıma ve bana bir gün bile huzur vermediler, vermiyorlar. Bunun adı alçaklık, korkaklık yani namertlik değil de nedir?"


Haber Kaynağı : 12punto

Ayşe Ateş Cinayet Meral Akşener Sinan Ateş İYİ Parti suikast Ülkü Ocakları