Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Tarihi kıraathane alevlere teslim oldu! Kurtlar Vadisi çekilmişti

Maltepe'de bulunan ve Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü sahnelerinden birinin çekildiği tarihi kıraathanede yangın çıktı.

Tarihi kıraathane alevlere teslim oldu! Kurtlar Vadisi çekilmişti

Maltepe'de bulunan ve Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü sahnelerinden birinin çekildiği tarihi kıraathane, çıkan yangında alevlere teslim oldu. Yangında dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırılırken, kıraathane büyük çaplı maddi hasar gördü.

Yangın, Yalı Mahallesi'nde bulunan tek katlı tarihi kıraathanede sabah 09.00 sıralarında meydana geldi. Kıraathane, bir dönem Kurtlar Vadisi dizisinin ünlü sahnelerinden birine ev sahipliği yapmıştı.

Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor. Kıraathanenin çatı kısmında başlayan yangın hızla büyüdü ve çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için çalışma başlattı.

Yangın sırasında kıraathanenin üst kısmında bulunan iki kişi, kendilerini dışarı atarak canlarını kurtardı. Dumandan etkilenen bu kişiler sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yangın, kıraathanenin yanındaki restorana da sıçrayarak maddi hasara neden oldu. Kıraathane büyük çapta zarar görürken, çatıda kısmi çökme meydana geldi.

Yangınla ilgili konuşan Mustafa Gökçen, "Yangın sabah dokuz gibi çıktı, fakat neden çıktığını bilmiyorum. Burası tarihi bir kıraathane, eski Rumlardan kalma bir kahvedir. Yangının çatıdan çıktığı söyleniyor." dedi. Abdurrahman Bozkurt ise, "Kahvede yatanlar vardı galiba, içeride bir şey mi yaptılar ben de bilmiyorum. Asmalı kahvede çıktı yangın" şeklinde ifade etti.

 


Haber Kaynağı : İHA

Kurtlar Vadisi Maltepe Yangın