Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Trump adaylıktan çekilen Biden hakkında açıklama yaptı: 'O ülke tarihinin en kötü başkanı'

ABD Başkan adaylarından Donald Trump, adaylıktan çekilen Demokratların adayı Joe Biden'ın adaylıktan çekilmesi hakkında açıklama yaptı. Trump, Biden'ı ABD tarihinin en kötü başkanı olarak nitelendirdi.

Trump adaylıktan çekilen Biden hakkında açıklama yaptı: 'O ülke tarihinin en kötü başkanı'

ABD Başkanı ve yeni dönemde de başkan adayı Joe Biden, seçimden çekildiğini açıkladı.

Biden açıklamasında, görev süresinin geri kalanında başkan olarak görevlerini yerine getirmeye odaklanacağını söyledi.

Biden'ın aldığı bu kararı değerlendiren Cumhuriyetçi aday Donald Trump, Biden'ın ülke tarihindeki en kötü başkan olduğunu söyledi.

TRUMP'TAN İLK YORUM 

Cumhuriyetçi aday Donald Trump, ABD Başkanı Joe Biden'ın seçim yarışından çekilmesinin ardından yaptığı açıklamada, "O, ülkemiz tarihindeki en kötü başkan. Ülkemiz tarihine açık ara en kötü başkan olarak geçecek. Başkan Yardımcısı Harris'i yenmek Biden’ı yenmekten daha kolay olacak” dedi. 

SAHTEKAR 

ABD Başkanı Joe Biden'a yönelik sert açıklamlarını sürdüren Trump, “Sahtekar Joe Biden başkanlığa aday olmaya ve kesinlikle hizmet etmeye de uygun değildi. Ve hiçbir zaman da olmadı. Başkanlık konumuna ancak yalanlarla, yalan haberlerle ulaştı. Doktoru ve medya da dahil olmak üzere etrafındaki herkes onun başkan olamayacağını biliyordu” dedi.

BİDEN'IN GÖÇ POLİTİKASINI DA ELEŞTİRDİ 

Biden’ın göç politikasını da hedef alan Trump, “Ve şimdi, sınırlarımızdan tamamen kontrolsüz ve incelenmemiş şekilde geçen çoğu hapishanelerden, akıl hastanelerinden gelen milyonlarca insan ve rekor sayıda teröristle ülkemize ne yaptığına bir bakın. Onun başkanlığından dolayı çok acı çekeceğiz ama onun verdiği zararı çok hızlı bir şekilde telafi edeceğiz” dedi.

 

 


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Donald trump ABD Başkanı Joe Biden ABD