Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Tüm güvenlik kameraları inceleniyor: Mühendisin bir saatlik sırrı...

İstanbul Şişli’de 49 yaşındaki mühendis Fatih Aksin, iddiaya göre dışarıda kafasına aldığı darbe sonucu kanlar içerisinde evine geldi. Yalnız yaşayan Aksin, yardım için arkadaşlarını eve çağırdı. Aksin, yardıma gelen arkadaşlarının yanında saatler sonra hayatını kaybetti. Polis ekipleri, dışarda bir saat geçiren Aksin’in nereye gittiğini ve başına neler geldiğini araştırmaya başladı. Elde edilen güvenlik kamera görüntüleri olayı çözecek.

Tüm güvenlik kameraları inceleniyor: Mühendisin bir saatlik sırrı...

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Olay, saat 22.00 sıralarında Şişli Teşvikiye Mahallesi Prof. Dr. Orhan Ersek Sokak’ta meydana geldi.

İddiaya göre, 3 katlı binanın 2’nci katında yalnız yaşadığı öğrenilen Mühendis Fatih Aksin, henüz bilinmeyen bir nedenle kafasına dışarıda darbe aldı. Kanlar içerisinde eve gelen Aksin, iki arkadaşına mesaj atarak yardım istedi. İddiaya göre, evine gelen arkadaşları, Aksin’in kafasında darbe ve kanlar olduğunu gördü.

EVDE ÖLDÜ

Mühendis Fatih Aksin kafasına aldığı darbe sonucu evinde kanlar içinde hayatını kaybetti Aksin, saatler sonra evde hareketsiz kaldı. Durumu fark eden arkadaşları olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yapılan incelemelerde Fatih Aksin’in hayatını kaybettiğini belirledi.

“BEN İYİYİM” DEDİ

Yardıma gelen iki arkadaşın polis ekiplerine verdiği bilgide, “Arkadaşımıza ne oldu bilmiyoruz. Eve gittiğimizde, doktora götürmek istedik. Bize ‘Ben iyiyim’ dedi. İyiydi. Sonra fenalaştı. Hemen sağlık ekiplerine haber verdik” dedi. İfadenin ardından iki arkadaşı serbest kaldı.

MÜHENDİSİN DIŞARDAKİ BİR SAATİ İNCELEMEYE ALINDI

Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı evde uzun süre incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından talihsiz adamın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, Fatih Aksin’in olay günü saat 14.10’da dışarı çıktığı ve bir saat sonra 15.10’da eve geldiği tespit edildi. Mühendis Aksin’in dışarda geçirdiği bir saatlik zaman dilimi mercek altına alınmaya başlandı. Aksin’in bu sürede nereye gittiği ve kimlerle görüştüğü tespit edilmesi için güvenlik kamera kayıtlara incelenmeye başlandı. Aksin’in kafasına vurulan bir darbe sonucu mi yoksa düşme sonucu mu öldüğü elde edilecek çalışmanın ardından kesinlik kazanacak.


Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar

Fatih Aksin şüpheli ölüm