Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

UEFA Disiplin Kurulu tarafından Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş'a para cezaları kesildi.

UEFA tarafından Avrupa kupalarında mücadele eden Türk takımlarına çeşitli gerekçelerle para cezaları kesildi. Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, UEFA Disiplin Kurulu tarafından verilen bu cezalardan etkilendi.

UEFA Disiplin Kurulu tarafından Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş'a para cezaları kesildi.

Şampiyonlar Ligi elemelerinde Galatasaray'ın Young Boys ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada sarı kırmızılılara, toplamda 36 bin 500 euro para cezası uygun görüldü. Bu cezanın 20 bin euro'sunu meşale yakılması 10 bin 500 euro'sunu stadyumda oluşan hasar ve 6 bin euro'sunu sahaya yabancı madde atılması oluşturdu.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Rapid Wien ile deplasmanda oynadığı maçta meşale yakılması nedeniyle 29 bin euro, sahaya yabancı madde atılması sebebiyle 8 bin 250 euro ve Konferans Ligi'nde St. Gallen ile evlerinde oynadıkları karşılaşmada meşale yakılması nedeniyle 2 bin 750 euro olmak üzere, Karadeniz temsilcisine toplamda 40 bin euro ceza kesildi.

Beşiktaş'ın İsviçre'de Lugano ile oynadığı maçta meşale yakılması nedeniyle 11 bin euro, sahaya girilmesi sebebiyle 5 bin euro ve aynı takımla İstanbul'da oynanan karşılaşmada meşale kullanımından dolayı 4 bin 250 euro olmak üzere toplamda 20 bin 250 euro ceza verildi.

Ayrıca, UEFA Tahkim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'nın Young Boys maçında rakibine tekme attığı için aldığı ceza için yapılan itirazın reddedildiği ve Uruguaylı kalecinin 3 maçlık cezasının onaylandığı bildirildi.



Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Galatasaray Trabzonspor UEFA UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası UEFA Avrupa Ligi