Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Vali Gül '1 Mayıs' tedbirleri için özür diledi! Hem de teşekkürlerini iletti

İstanbul Valisi Davut Gül, 1 Mayıs kutlamalarına izin vermemesi nedeniyle alınan tedbirler sayesinde kentin zarar görmediğini belirtti.

Vali Gül '1 Mayıs' tedbirleri için özür diledi! Hem de teşekkürlerini iletti

İstanbul Valisi Davut Gül, 1 Mayıs kutlamalarına izin vermemesi nedeniyle alınan tedbirler sayesinde kentin zarar görmediğini belirtti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya, mülki idare amirlerine ve kolluk kuvvetlerine teşekkür etti. Vali Gül, “Ulaşım kısıtlaması ve diğer tedbirler nedeniyle verdiğimiz geçici rahatsızlık nedeniyle herkesten özür dilerim” dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul’un güvenliği için alınan tedbirlerin önemine vurgu yaptı.

Davut Gül, şu ifadeleri kullandı:

"1 Mayıs tedbirleriyle, gözbebeğimiz İstanbul’umuzun zarar görmemesine büyük katkı sağlayan; Başta İçişleri Bakanımız Sn. Ali YERLİKAYA olmak üzere, mülki idare amirlerimize, emniyet müdürlerimize, jandarma ve sahil güvenlik komutanlarımıza, kolluk kuvvetlerimize, tüm kamu görevlilerine ve ferasetiyle her zaman dünyaya örnek olan 16 milyon İstanbullu hemşehrimize sonsuz teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için aldığımız tedbirlerlerle ( ulaşım kısıtlaması vb.) geçici rahatsızlık verdiğimiz herkesten çok özür dilerim. Rabbim milletimiz ve devletimizi her türlü kaza ve beladan muhafaza eylesin"


Haber Kaynağı : 12punto

1 Mayıs Ali Yerlikaya Davut Gül İstanbul Sosyal Medya