Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,3029
Dolar
Arrow
34,2160
İngiliz Sterlini
Arrow
44,7663
Altın
Arrow
2929,0000
BIST
Arrow
8.956

Van'da kaybolan genç kızı arama çalışmaları sürüyor: 12 gün oldu...

Van'da 12 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları, güvenlik birimleri ve dalgıç ekipleri tarafından Van Gölü kıyısında sürdürülüyor. 21 yaşındaki Kabaiş'in cep telefonu ve kulaklığı sahilde bulunmuştu. Ekipler, su altı cihazları, termal kameralar ve arama köpekleriyle çalışmalarına devam ediyor.

Van'da kaybolan genç kızı arama çalışmaları sürüyor: 12 gün oldu...

Van'da, 12 gündür kayıp üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları devam ediyor.

Arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini söyleyen Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Kabaiş'ten 27 Eylül'den bu yana haber alınamıyor.

Sahilde cep telefonu ve kulaklığı bulunan Kabaiş'i arama çalışmaları, Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Gemi Adamları ve Seyir Hizmetleri Büro Amirliği ile Su Altı Grup Amirliği ve AFAD dalgıç ekiplerince, su altı görüntüleme cihazı kullanılarak yürütülüyor.

Sahile yakın Bardakçı Mahallesi ile İskele sahil bandındaki metruk yapılar ve sazlık alanlarda arama yapan, güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, arama kurtarma köpekleri ve termal kameralardan da yararlanarak kıyı bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Kabaiş'in ailesi ve yakınları da aramanın yapıldığı bölgede beklemeye devam ediyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Rojin Kabaiş Van