Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-is-insaninin-arabasini-kursunlayan-motosikletli-saldirganlar-yakalandi-takip-anlarini-guvenlik-kameralari-anbean-6753

İş insanının arabasını kurşunlayan motosikletli saldırganlar yakalandı: Takip anlarını güvenlik kameraları anbean kaydetti

Ataşehir'de iş insanı L.A, seyir halindeyken 2 kişinin bulunduğu motosikletten aracına silahlı saldırı düzenlendi. 4 kurşunun isabet ettiği saldırı sonucu çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri 2 yabancı uyruklu kişiyi gözaltına aldı. Sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen saldırganlar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Ataşehir'de 5 Kasım 2023 günü polise giden iş İnsanı L.A., seyir halindeyken aracına silahlı saldırı düzenlendiğini belirterek polise şikayetçi oldu.

Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'nde ifade veren L.A., “3 Kasım günü aracımla seyir halindeyken motosikletli 2 şahıs aracıma ateşe ederek olay yerinden kaçtı. Aracımı kontrol ettiğimde sol arka kapımda 4 adet isabet olduğunu gördüm

"PARAMI ALAMAYINCA İŞ YAPMAYI BIRAKTIM SONRA TEHDİT EDİLDİM"

Ben B.D. isimli şahıs ile iş yaptık. Ancak paramı vermedi. Bu nedenle de işi bıraktım. Daha sonra tanımadığım kişiler tarafından tehdit edilmeye başlandım. Benden para istediler. Ancak her defasında kabul etmedim. En son 4 kasım günü kızımın kullandığı aracı da motosikletli bir şahsın takip ettiğini öğrendim" dedi.

SORGUDA SUÇLARINI İTİRAF ETTİLER

L.A.'nın verdiği bilgiler doğrultusunda güvenlik kamera ve MOBESE kameralarını incelemeye alan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, en son motosikletin gittiği noktayı tespit etti. Çalışmalarını bu yönde sürdüren ekipler, 15 Kasım günü Türkmenistan uyruklu 29 yaşındaki Shakir E. ile 31 yaşındaki Gafurjan H.'yi gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ndeki sorgularında kurşunlama olayını kendilerinin gerçekleştirdiğini belirten şüpheliler kendilerini soyadını bilmedikleri Ukrayna'da olduğunu belirttikleri Rıfat adlı kişinin azmettirdiğini itiraf ettiler.

Sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen 2 yabancı saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar