Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-karsta-ilkokul-cocuklarina-ulku-ocaklari-faaliyetleri-tanitildi-11773

Kars'ta ilkokul çocuklarına 'Ülkü ocakları faaliyetleri tanıtıldı'

Milli Eğitim Bakanı Tekin'in tarikat ve cemaatlerle okullar için protokol imzalandığı yönündeki açıklaması tartışılmaya devam ederken, Kars'tan gelen bir görüntü dikkat çekti. Kars Ülkü Ocakları sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda akıllı tahta başındaki birinin anlatım yaptığı görülüyor.

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, okullarda “Türk Büyükleri Okuma Serisi” isimli dijital uygulamanın tanıtımı adı altında Ülkü Ocakları’nın faaliyetlerini anlattı.

Kars'ın bir ilkokulunda gerçekleştirilen etkinlikte “Türk Büyükleri Okuma Serisi” isimli dijital uygulamanın tanıtımı yapıldı.

Yapılan bu tanıtımın sosyal medya paylaşımı sırasında kullanılan "Ülkü ocakları faaliyetlerini, gençlerimize ve çocuklarımıza her yerde tanıtmaya devam ediyor" ifadesi dikkat çekti.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN PAYLAŞTILAR

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından yapılan paylaşımda “Kars Ülkü Ocakları İl başkanlığı olarak, ‘Türk Büyükleri Okuma Serisi’ dijital uygulamamızı Akıllı tahta üzerinde Sarıkamış Gazi paşa İlk öğretim okulunda öğrenci kardeşlerimize anlattık” ifadeleri kullanıldı.

Haber Kaynağı : 12punto