Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-umraniyede-imam-nikahli-esini-ve-iki-kizini-olduren-katil-suat-guneyin-emniyetteki-ifadesi-ortaya-cikti-23495

Ümraniye'de imam nikahlı eşini ve iki kızını öldüren katil Suat Güney'in emniyetteki ifadesi ortaya çıktı!

Ümraniye'de dini nikahlı eşini ve iki kızını öldüren katil zanlısı Suat Güney, gece saatlerinde Kartal'da yakalandı. Güney ve kendisini saklamaya yardımcı olan arkadaşı Fikret D. adliyeye gönderildi.

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

İstanbul Ümraniye'de Sunat Güney, dini nikahlı eşi Yasemin Ünlü ile kızları 31 yaşındaki Zeliha ve 30 yaşındaki Mine Güney'i silahla vurarak öldürdü.

(Zeliha Güney)

Olaydan sonra çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri katil zanlısı Suat Güney'i Kartal'da gözaltına aldı. Dün gece yakalanan şüpheli işkemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilecek.

ADLİYEYE GÖNDERİLDİ

Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen şüpheli kendisini yakalayan polislere olayı bir anlık öfkeyle yaptığını söylediği öğrenildi.

Cinayet masasında yapılan soruşturmanın ardından Suat Güney ve kendisini saklamaya yardımcı olan arkadaşı Fikret D. adliyeye gönderildi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Soruşturmanın ardından olayın detayları da ortaya çıktı. Yapılan çalışmaların ardından Fikret D.’nin spor salonunda yakalandığı ortaya çıkan şüpheli Suat Güney’in emniyetteki ifadesinde,

zanlının, önce tartıştığı büyük kızını öldürdüğünü itiraf etti. Şüphelinin daha sonra diğer kızı ve imam nikahlı karısını vurduğunu söyledi. Poliste verdiği ifadesinde imam nikahlı eşi ile kızlarının kendisini dinlemediğini söylediklerini yapmadığını söyleyen şüphelinin bu nedenle aralarında sık sık tartışma yaşandığını belirtti. Olay günü bir anda kendisini kaybettiğini söyleyen Suat Güney ne yaptığını tam olarak hatırlamadığını iddia etti.

ÜZERİNDE 3 TABANCA BİR BIÇAK BULUNDU

Polis şüphelinin üzerinde yaptığı aramada ise 3 tabanca, 6 şarjör içinde çok sayıda mermi, bıçak, pasaport ve yüklü miktarda döviz ele geçirdi

ARKADAŞI DA İFADE VERDİ

Katil zanlının olaydan sonra nasıl saklandığı detaylarda ortaya çıktı. Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları neticesinde, şüphelinin olayı gerçekleştirdikten sonra otomobiliyle kaçtığı, bir süre sonra aracını terk ederek bir başka araca bindiği tespit edildi. Suat Güney’i aracına alan kişinin arkadaşı Fikret D. isimli bir spor salonu sahibi olduğu belirlendi. Cinayet zanlısını spor salonuna getiren Fikret D. ise cinayetten haberi olmadığını, Suat Güney’in kendisini telefonla arayarak almasını istediğini söyledi. Şüpheli Fikret D. “Beni telefonla arayarak yanına çağırdı. Ben de aracımla onu alıp birlikte spor salonuna gittik. Yoldayken moralinin bozuk olduğunu gördüm ve nedeni sordum. O da 3 saat sonra anlatacağını söyledi. Olaydan haberim yoktu" dediği öğrenildi.

Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar