Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Yalan haberi köşesine taşıyan Sabah yazarı Melih Altınok İBB'den özür diledi

Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yapan Melih Altınok, önceki gün köşesine taşıdığı haber için hem okurlarından hem de Murat Ongun'dan özür diledi.

Yalan haberi köşesine taşıyan Sabah yazarı Melih Altınok İBB'den özür diledi

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, iktidara yakın medyada yer alan "İETT otobüslerinde mantar yetişiyor" şeklinde sunulan haberinin yalan çıkmasının ardından kaleme aldığı yazısında, "Evet, medyada sürekli bakımsızlıklarıyla gündeme gelen İBB otobüslerinde mantar bitmesi gözüme çok da sürreal bir iddia gibi görünmemişti. Hayatın doğal akışına uygundu. Görüntüler de tatmin edici seviyede netti. Ben de sorunun vardığı trajikomik seviyeyi çok iyi tasvir ettiğini düşündüğüm için ironik bir yazı yazdım" ifadelerini kullandı.

"Seçim süreci yaklaşırken daha dikkatli olmalıydım" diyen Altınok, "Murat Ongun'dan ve okurlarımdan özür diliyorum" diye yazdı.

MELİH ALTINOK NE DEMİŞTİ?

Melih Altınok, iktidara yakın medya tarafından servis edilen “İETT otobüslerinde mantar yetişiyor” şeklindeki haberi köşesine taşımıştı. Altınok, “Kabul edin, mantarlar iyi!” başlıklı yazısında şu ifadeleri kullanmıştı;

“Evet, evet bildiğiniz şapkalı mantar; küf müf değil.

Burcu nedir, Merkür retrosu metroya girip yürüyen merdivenleri bozduğundan beri ne hâldedir bilmiyorum ama Murat Ongun'dan iddiayla ilgili bir açıklama bekliyoruz.

Öyle ya haberlerde "organik" diyorlar ama kültür mantarı da olabilirler.

Zehirli falan olmasınlar sonra? Mantar bu, sağı solu belli mi olur.

Bu arada itiraf et Murat; iki gazeteci olarak konuşuyoruz, mantarları görünce sen de içinden bir "oha" çektin değil mi?”



Haber Kaynağı : 12punto

Melih Altınok Murat Ongun İBB Ekrem İmamoğlu mantar