Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Yarkadaş:'Kılıçdaroğlu'nu, İmamoğlu'ndan önce Akşener ziyaret edecek'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edeceğinin ortaya çıkması sonrası, ziyarete dair farklı yorumlar yapılmıştı. İmamoğlu'nun bu ziyareti öncesi Kılıçdaroğlu'nu Akşener'in ziyaret edeceği iddia edildi.

Yarkadaş:'Kılıçdaroğlu'nu, İmamoğlu'ndan önce Akşener ziyaret edecek'

Barış Yarkadaş, İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan önce CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edebileceği yönünde kulis bilgisini paylaştı.

tv100 ekranlarında konuşan Yarkadaş, İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'in, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan önce Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edebileceğini söyledi.

"BİLGİYE DAYALI SÖYLÜYORUM"

Barış Yarkadaş kulis bilgisinde "Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ekrem İmamoğlu’ndan önce Meral Akşener ziyaret ederse şaşırmayın. Bunu bilgiye dayalı söylüyorum. Bilgi Kemal Bey’in çevresinden." ifadelerini kullandı. 

İMAMOĞLU ZİYARETE DAİR KONUŞTU

Ekrem İmamoğlu, siyaset kulislerini heyecanlandıran ziyaret planına dair fazlaca yorum yapılmasının ardından açıklamada bulundu.

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'na yapacağı ziyaretin içeriğiyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Önceki dönem Genel Başkanımızla Kurban Bayramı'nda kendisini arayarak bayramlaştık. Bayramlaştığımız esnada da Ben artık Ankara'ya da geliyorum. Muhtemelen daha sık geleceğim. Türkiye Belediyeler Birliği görevinden ötürü ve geldiğimiz bu esnada olabilirse bir yemekte sohbet etmeyi arzu ederim dedim kendisine. 

O da memnuniyetle dedi. Ama net olarak şu tarih bu tarih yok. Bunun farklı şekillerde basına yansıması, tarihin hatta gündemin içeriğinin aktarılması ya da birilerinin bunu bir şekilde çatır çutur farklı anlamlara çekerek yazılmasının hayretle izliyorum. Yani benim tek arzum var, önceki dönem Genel Başkanımızla aramızdaki münasebetin yanlış anlaşılmalardan uzak samimi bir ilişkide yürüdüğünü ve bunu da bir yemek yiyerek gayet samimi bir ortamda toparlama girişimiydi. 

Bu hafta müsait olur muyuz bilmiyorum. Yani olursam zaten ararım. Haftaya da olabilir. Bir sonraki hafta da olabilir. Yani bu bir iki ülke cumhurbaşkanının görüşme muhabbeti değil. Bir arada görev yapmış olan önceki dönem Genel Başkanını ile İstanbul Belediye başkanı arasındaki bir dost muhabbeti…

Bu kadar merak edilmesini de hayret istiyorum. Bunun bu şekilde basına yansıtan akla da şaşarak izliyorum. Zaten bu tür kurulan diyaloglar ve yapılan perdelemeler bazen parti içi muhabbetlerin de kötü şekliyle deşifre edilmesini sağlıyor, kamuoyuna dönük. Yazık ediyorlar. 


Haber Kaynağı : 12punto

Ankara Belediyeler Birliği CHP Ekrem İmamoğlu Görüşme İYİ Parti Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener