Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ajda Pekkan'ın hayatı beyaz perdeye aktarılıyor 'Yarışım kendimle, gerçekten zor bir hayat'

Sanatçı Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda 'Ajda ve Arkadaşları' başlıklı konserde sahne alacak. Pekkan, hayatının beyaz perdeye aktarılacağını söyleyip şu ifadeleri kullandı: "Benim yarışım kendimle. Problem orada başlıyor. Gerçekten çok zor bir hayat"

Ajda Pekkan'ın hayatı beyaz perdeye aktarılıyor 'Yarışım kendimle, gerçekten zor bir hayat'

Konsere ilişkin Maslak'ta basın mensuplarıyla bir araya gelen Ajda Pekkan, ilk defa büyük bir stadyum konseri vereceğini belirterek, "Güzel bir proje oldu. Hem çok çalışıyoruz hem de diğer yeni jenerasyon arkadaşlarımız var. Bazılarıyla düetim var. Onlar için bir şarkı yaptım. Bu aşamada fırtına gibi koşturuyoruz. Mesela konseptin içinde kıyafet var. Hayal ettiğimiz şeyleri gerçeğe dönüştürmek için bayağı bir çaba sarf ediyoruz" dedi.

'PROBLEM ORADA BAŞLIYOR'

Pekkan, film planları olduğunu, bir yandan müzikal projesinin devam ettiğini bir yandan da yeni bestelere açık olduğunu söyleyerek, "Benim yarışım kendimle. Problem orada başlıyor. Gerçekten çok zor bir hayat. Biliyorsunuz özen ve özveri istiyor. Bir anlamda da hayattan kopuk oluyor, Ajda Pekkan'ın arkasından koşmaya başlıyorsunuz.

Ajda Pekkan artık ne yapmışsa yapmış bugüne kadar ama şimdi Ajda Pekkan'ın keyfini ben yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

'NORMAL İNSAN GİBİ YAŞIYORUM'

Söz yazamadığını söyleyen sanatçı, "Zararlı alışkanlığım yok. Çok kafa yormak lazım. Sağlık ve uyku düzeni önemli. Ben uykusuz kalmayı sevmiyorum. Ben şarkıcı gibi değil de normal insan gibi yaşıyorum. Dizi sanatçısı değilim. Şarkı söylemeyi daha çok seviyorum. Bu insanın kişiliğiyle ilgili" değerlendirmesinde bulundu.

Kariyerindeki ilk stadyum konserinde Pekkan'a eşlik edecek isimler arasında Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Sıla, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve korosu, Dolapdere Big Gang ve bir orkestra yer alıyor.


Haber Kaynağı : AA

Ajda Pekkan Film

İlgili Haberler