Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8822
Dolar
Arrow
34,0393
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9689
Altın
Arrow
2822,0000
BIST
Arrow
9.756

Bir TV efsanesi: 'Sessiz Tanık' başlıyor

Suç draması olan 'Sessiz Tanık', yeni sezonda cevaplanması gereken soruları ve gizemli vakalarıyla 3 Mart Pazar günü BBC First ekranlarında başlıyor. Dizide rol alan Emilia Fox, "On yılı aşkın bir süredir birlikte çalışıyoruz ve eğlenerek çalıştığımız için zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz. İşe her zaman aynı profesyonel tutumla yaklaşıyoruz" dedi.

Bir TV efsanesi: 'Sessiz Tanık' başlıyor

Uzun yıllardır ekranlarda olan Sessiz Tanık, gizemli bölümleriyle geri dönüyor.

27. sezonunda devam eden dizide Lyell Centre'daki ekibi macera dolu vakalar bekliyor. 

Ünlü İngiliz oyuncu Emilia Fox’un canlandırdığı Patalog Dr. Nikki Alexander, adli tıp uzmanı Jack Hodgson (David Caves) ve kendilerini işlerine adamış ekipleriyle tüyler ürpertici vakaları çözmeye çalışıyor. 

Terk edilmiş bir kilisede bulunan ceset, eski korkuları yirmi yıl sonra tekrar ortaya çıkarıyor. Derme çatma toplu mezarda bulunan yeni cesetlerse herkesi dehşete düşürüyor. Kimse kendini güvende hissetmezken cevap bulunması gereken soruların ardı arkası kesilmiyor.  

Gerçeği ortaya çıkarmaya çalışan ekip kendi sınırlarını zorluyor. Jack’ten tavsiye isteyen Gabriel, iş yerinde gardını düşürmesinin sonuçlarını yaşıyor. Velvy ailesi için doğru olanı yapmaya çalışırken Cara, Londra’daki öğrenci hayatında dost ve düşmanlar ediniyor. 

Kariyerlerinin en zor davalarından biriyle uğraşan Nikki ve Jack’in ilişkisi hiç olmadığı kadar güçleniyor.

'ZAMANIN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAMIYORUZ'

Dizide Jack karakterini canlandıran David Caves ile çalışmayı çok sevdiğini belirten Emilia Fox şu ifadeleri kullandı:

"On yılı aşkın bir süredir birlikte çalışıyoruz ve eğlenerek çalıştığımız için zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz. İşe aynı profesyonel tutumla yaklaşıyoruz ve ikimiz de olabileceğimizin en iyisi olmayı istiyoruz.

Jack ve Nikki'nin ilişki dinamikleri ise oldukça farklı. İş ve romantik ilişkilerini birbirinden ayırt edebilme yeteneğine sahipler. Bu yüzden de çok güzel anlar yaşıyorlar ve bu da izleyicilere yansıyor"


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Sessiz Tanık BBC First