Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama!

Sanatçı Jülide Kural, Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada "Çok olumlu gelişmeler olurken, bir anda enfeksiyon nedeniyle zorlu zamanlar da yaşanmadı değil" dedi

Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama!

Beynine üç kez pıhtı atan ve yoğun bakıma alınan Kadir İnanır kısa süre sonra ameliyat olmuştu. Sanatçı Jülide Kural, Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. 

'FATSALI KADİR'İN GÜCÜ'

Tedavisi süren Kadir İnanır’ın sağlık durumunun her geçen gün daha da iyiye gittiğini belirten Kural, "Kadir İnanır sevgisini kalbinde taşıyan siz milyonlara; yeni gelişmeler doğrultusunda, gerçek bilgileri iletmekle kendimi yükümlü hissediyorum. Bildiğiniz üzere aylar süren hastane tedavi sürecinde çok olumlu gelişmeler olurken, bir anda enfeksiyon nedeniyle zorlu zamanlar da yaşanmadı değil. Ancak her seferinde Karadeniz'in gücünü, öfkesini, neşesini kısaca yaşama tutkusunu kalbinde taşıyan Fatsalı Kadir'in gücü bütün zorlukları aşmada hep kararlı oldu" açıklamasını yaptı.

'YAPILACAK HİÇBİR HABERE KULAK ASMAYIN'

Kadir İnanır'ın sağlık durumuna dair spekülatif haberler yapıldığına değinen Kural şu sözlerle konuşmasını sonlandırdı:

"Tüm bu mücadele sürerken kimi niteliksiz kanalların niteliksiz programları ya da tıklanarak para kazanma peşindeki zavallıların yalan haberlerine kulak asmamanızı rica ediyorum. Her tür kalitesizliğin kol gezdiği şu zamanlarda; bu ülkenin önemli bir sanatçısı olan ve sağlığı için mücadele eden Kadir İnanır'a bu niteliksizliği bulaştırmanın imkansızlığını siz de biliyorsunuz. Kadir'in isteğidir: Doktorları ve benim dışımda yapılacak hiçbir habere kulak asmayınız. Ve son söz. Mücadeleye devam."




Haber Kaynağı : 12punto

Kadir İnanır Jülide Kural