Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Vollkan Konak, 'müziği bıraktı' iddiasına cevap verdi

Sanatçı Volkan Konak, sosyal medya hesabından "Vefasız ve sevgisiz bu siyaset korosunda şarkı söylemem. Dolayısıyla beni silin. Ben yokum" şeklinde paylaşım yaptı. Müziği bıraktığı iddia edilen sanatçı, söz konusu iddiaların ardından yeni bir açıklama daha yaptı.

Vollkan Konak, 'müziği bıraktı' iddiasına cevap verdi

Ünlü sanatçı Volkan Konak, "Ülkemizde ve Ortadoğu'da siyasi partiler, ya tarikat ya tek adam sistemidir ve de siyaset yapan kişilerin zenginleşme alanıdır. Vefasız ve sevgisiz bu siyaset korosunda şarkı söylemem. Dolayısıyla beni silin, ben yokum" şeklinde paylaşımda bulunmuş ve bu sözleri sonrası müziği bıraktığı iddia edilmişti.

Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Konak, yanlış anlaşıldığını ve müziğe devam edeceğini ifade etti.

Volkan Konak'ın yaptığı açıklama şu şekilde:

"Dostlar; söylediğim yanlış anlaşılmış galiba, siyaset korosunda şarkı söylemeyeceğimi belirttim. Ben her zaman olduğu gibi; dürüst, uygar ve asil insanların korosunda şarkılarımı söylemeye devam edeceğim. Son söz; yaşasın sevgi, yaşasın bilim, yaşasın sanat" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Diyanet personelinin, eğlence mekanlarından alınan vergi ile maaş almasını eleştiren Volkan Konak, yeni yıl akşamı bir kadeh de onlar için içerek maaşlarına katkı yaptığını söylemişti.

Bunun üzerine Diyanet, Konak hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Diyanet'ten yapılan açıklamada, Konak'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "'İslam dininin inançları, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek' görevinin kanunla kendisine tevdi edilen Diyanet İşleri Başkanlığı ve Başkanlığın en üst temsilcisi Ali Erbaş'ı rencide ederek kişilik haklarını ihlal ettiği" iddia edilmişti.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Volkan Konak Müzik