Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İstanbul Tabip Odası'ndan, Bakan Koca'ya ard arda çağrı: 'Uyarıyoruz, farklı sonuçları olacaktır'

İstanbul Tabip Odası, sosyal medya hesabından 10 dakika içinde 3-4 hastaya randevu verildiğini gösteren bir görsel paylaşarak oluşabilecek tehlikeye dikkat çekmişti. Yapılan yeni paylaşıma göre, "Emek bizim söz bizim" demek için Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'nin ana girişinde buluşulacak.

İstanbul Tabip Odası'ndan, Bakan Koca'ya ard arda çağrı: 'Uyarıyoruz, farklı sonuçları olacaktır'

İstanbul Tabip Odası, sosyal medya hesabından, 10 dakika içinde 3-4 hastaya randevu verildiğini gösteren bir görsel paylaşarak oluşabilecek tehlikeye dikkat çekmek için,  “Bu uygulamanın sağlıkta şiddet ve malpraktis davalarında artış dışında sonuçları olacaktır” şeklinde uyarıda bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya çağrıda bulunan İstanbul Tabip Odası, Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'nin ana girişinde "Emek bizim söz bizim" demek için buluşulacağını kaydetti.

İstanbul'da bir eğitim araştırma hastanesinin 8 Mayıs randevu ekranını paylaşan İstanbul Tabip Odası, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı da etiketleyerek, “Sağlık 2 dakikaya sığmaz!” dedi.

"BAŞKA SONUÇLARI OLACAKTIR"

İstanbul Tabip Odası, diğer bir paylaşımında ise bir meslek mensubunun, mesleğini uyguladığı esnada ortaya çıkan hatalı hareketleri için kullanılan malpraktiste de vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

"MHRS ekranında hastaya randevu süresi 10 dakika olarak görülüyor. Aynı 10 dakikaya 3-4 hastaya randevu veriliyor. Doktor ekranı bu şekilde görülüyor. Uyarıyoruz; bu uygulamanın sağlıkta şiddet ve malpraktis davalarında artış dışında sonuçları olacaktır."

"EMEK BİZİM SÖZ BİZİM"

İstanbul Tabip Odası son olarak şu çağrıda bulundu:

"2 Dakikada Hasta Muayene Edilemez!

8 Mayıs, Çarşamba

12.15

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi

"Emek bizim söz bizim" demek için hastanenin ana girişinde buluşuyoruz"

 


Haber Kaynağı : 12punto

Fahrettin Koca Göztepe hastane istanbul tabip odası Malpraktis MHRS Sağlık Bakanı Fahrettin Koca