Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

AKP'nin Tekirdağ adayı Cüneyt Yüksel'in maklube fotoğrafı yeniden gündeme geldi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel’in maklube sofrasındaki fotoğrafı sosyal medyada yeniden gündeme geldi.

AKP'nin Tekirdağ adayı Cüneyt Yüksel'in maklube fotoğrafı yeniden gündeme geldi

Siyasi partiler 31 Mart 2024 yerel seçimlerindeki belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da partisinin 48 ildeki belediye başkan adayını açıkladı.

Erdoğan’ın açıkladığı adaylar arasında en çok dikkat eden isim ise Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel oldu.

Tekirdağ’ın eski Süleymanpaşa Belediye Başkanı olan Yüksel, parti tabanından gelen tepkilere rağmen Haziran 2023’te Melek Mosso konseri düzenlemişti. Yüksel, gelen tepkilerin ardından görevinden istifa etmişti.

Öte yandan iktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Turgay Güler, 2017 yılında Cüneyt Yüksel’in maklube sofrasındaki fotoğrafını paylaşarak Yüksel için FETÖ üyesi imasında bulunmuştu.

"HİMAYE GÖRÜYOR"

Güler paylaşımında, “Bu maklube sofrasındakilerin bazıları tutuklu bazıları da kaçtı. Biri de himaye görüyor! Himaye eden hesabını tabii ki verecek. Az sabır” ifadelerini kullanmıştı.

 

FETÖ’NÜN ‘TEKİRDAĞ İMAMI’YLA YAKIN OLDUĞU İDDİASI

FETÖ’cülükle suçlanan Cüneyt Yüksel’in, tüm malvarlıklarına el konulan ’Tekirdağ İmamı’ Kasım Özadalı ile yakın olduğu iddia ediliyordu.


Haber Kaynağı : 12punto

Cüneyt Yüksel Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ