Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

CHP'den istifa eden Gürsel Tekin'den yerel seçim çıkışı: "Bunlar değişimci değil çürümüş adamlar, onlara ne destek olacağım"

CHP'den istifa eden Gürsel Tekin, İstanbul'da İmamoğlu'na destek vermeyeceğini belirterek, "Bunlar değişimci değil çürümüş adamlar, onlara ne destek olacağım" diye konuştu.

CHP'den istifa eden Gürsel Tekin'den yerel seçim çıkışı:

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) uzun yıllar görev alan milletvekilliği yapan Genel Başkan Yardımcılığı ve Genel Sekreterlik görevlerini üstlenen Gürsel Tekin, geçtiğimiz günlerde partisinden istifa etmişti. 

Habertürk'ün programına katılarak açıklamalarda bulunan Tekin, 'değişimci' kadroların eleştirilerine cevap verdi.

"BURADAN MEYDAN OKUYORUM"

'Değişimci' kadroların eleştirilerine yanıt veren Tekin, şöyle konuştu:

"Buradan meydan okuyorum, o kendisine değişimci diyen her arkadaşı Habertürk'te yayına çağırmak istiyorum. Gelsinler beraber konuşalım. Sonuç itibarıyla bu partiye emek vermiş, çalışmış ve bu partinin müşahiti olmuş bir insanım. Zenginleşmiş biri değilim.

Siyasette zenginleşmenin karşısında dik durmuş bir siyasetçiyim. Kimin değişimci kimin değişimci olmadığını çok iyi biliyorum."

İMAMOĞLU'NA DESTEK VERECEK Mİ?

Tekin, "İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na destek olacak mısınız?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Efendim bunlar değişimci değil çürümüş adamlar. Ne destek olacağım. Desteğe ihtiyacı olan insanlar, İstanbul'u karış karış bilen, sokak sokak bilen arkadaşlarımıza kimse soru sormadı. İstanbul'un bütün muhtarları "CHP" deyince sadece beni tanırlar. Bu arkadaşlarımızın böyle bir ihtiyacı olduğunu hiç zannetmiyorum."


Haber Kaynağı : 12punto

CHP Ekrem İmamoğlu değişim Gürsel Tekin Habertürk İstanbul