Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Ekrem İmamoğlu: ‘İsrafın önüne geçecek her türlü yatırımı yapmakta kararlıyız’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İSKİ Anadolu Yakası İçme Suyu yatırımları kapsamında Kartal Maltepe ve Ümraniye ilçelerinin su kapasitesini arttıracak temel atma töreninde bulundu.

Ekrem İmamoğlu: ‘İsrafın önüne geçecek her türlü yatırımı yapmakta kararlıyız’

Ekrem İmamoğlu Kartal, Maltepe ve Ümraniye ilçelerinde su kapasitesini artıracak temel atma töreninde konuştu.  Törende projenin güncel maliyeti 60 bin TL olarak açıklandı.

‘Hizmet konusunda ayrım yapmadan bütün yöneticileri yol arkadaşı kabul ediyoruz’

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak ayrım yapmadan ortak çalışmaya önem verdiklerini söyleyen İmamoğlu, “Biz İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak sadece kendi çalışanlarımıza bir ekip olarak bakmıyoruz.  Aynı zamanda 39 ilçenin belediyelerini, yöneticilerini, başkanlarını bütün ekiplerini bir yol arkadaşı kabul ediyoruz. Attığımız bu temel ihtiyaç olan bir iştir. Projenin güncel maliyeti 600 bin liradır. Kartal Pendik Maltepe Ümraniye ilçelerimizin içme suyu yatırımlarını içermektedir. Bu projemizle birlikte Ümraniye’de bir adet terfi merkezine, Kartal’da üç adet içme suyu deposuna, Pendik’te bir adet içme suyu deposuna ve Maltepe’de de bir adet içme suyu deposuna kavuşulmuş olacak.  Tüm bu imalatların temeline yenilikçi bir kent olma prensibiyle güneş enerji santralleriyle birlikte bir takım rehabilitasyonlar yapacağız ve insanlarımız sağlıklı suyun ulaşmasıyla ilgili bu adımlarımızın çok kıymetli olduğunu belirteyim.”ifadelerini kullandı.

‘Bir Damla suyun bile değerli olduğunu biliyoruz’

 Törende doğayı korumanın demokrasinin bir parçası olduğunu vurgulayan İmamoğlu, hedefimiz  elektrikten tasarruf edebildiğiniz yenilikçi adımları atabilmek, yeni enerji üretim alanlarıyla, ekstra enerji üretebilmek  aynı zamanda suyu da verimli kullanabilmektir. Biz bir damla suyun bile değerli olduğunu hepimiz biliyoruz.  İsrafın önüne geçecek her türlü yatırımı yapmakta da kararlıyız. Bu konuda bütün sorumluluğu kurumlarımız yerine getirecektir. Ne demokrasi, ne hukuk, ne adalet bunlardan ayrı şeyler değildir. Doğayı korumak demokrasinin bir parçasıdır. Attığımız adımın bütün bölgeye ve hatta  bütün dünyaya örnek olduğunu bilerek hareket ediyoruz. Hepimiz için bu açılış hayırlı olsun” dedi.



Haber Kaynağı : 12punto

Ekrem İmamoğlu İSKİ