Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ekrem İmamoğlu'ndan Burcu Köksal'a sert tepki! 'Ya kendine başka bir iş bulacak ya da...'

Bakırköy’de konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" diyen CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ın sözlerine tepki gösterdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Burcu Köksal'a sert tepki! 'Ya kendine başka bir iş bulacak ya da...'

Yerel seçim çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakırköy Özgürlük Meydanı Çevre Düzenlemesi Açılışı’na katıldı.

Burada konuşma yapan İmamoğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

İMAMOĞLU'NDAN KÖKSAL'A TEPKİ

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti ile ilgili sözlerine tepki gösteren İmamoğlu, "Ben CHP'liyim ama bu partiye, bu partililere değil; bu şehrin her insanına hizmet ediyorum, her siyasi görüşten olan insanına. Öyle 'Ben belediye başkanı olursam şu partilileri belediyeye almam, şu partiler hariç şunlarla görüşürüm' diyen ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, şöyle devam etti:

"Öyle yok. Biz insan ayırt etmeyiz kardeşim. Hani birileri çıkıyor ya 'vatan haini, terörist.' Hatırlayın, büyükşehir belediyesi terörist doluydu! Bunu diyenle, bu aynı akıl. Öyle yağma yok!"

BURCU KÖKSAL NE DEMİŞTİ?

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, CHP lideri Özgür Özel’in de katıldığı seçim koordinasyon merkezinin açılışının öncesinde "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" diye konuşmuştu.

Uşak'ta konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel “Sürçülisan yaşandı” derken, TV100’den Barış Yarkadaş’a konuşan Burcu Köksal "Ben bir dil sürçmesi sonucu değil, verdiğim söz üzerine konuştum" ifadelerini kullanmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Afyonkarahisar Ekrem İmamoğlu Burcu Köksal