Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Ekrem İmamoğlu'ndan gelen sonuçlara dair ilk açıklama

CHP'nin İBB Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, sandıklardan gelen sonuçların ortaya çıkmasıyla birlikte basın mensuplarının karşısına geçti ve açıklamada bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan gelen sonuçlara dair ilk açıklama

İmamoğlu gelen tablodan hoşnut olduğunu belirtti. Ekrem İmamoğlu şöyle konuştu:

Şu anda verileri takip ediyoruz, güçlü bir ekibimiz var il başkanımız liderliğinde.... Güçlü bir veri akışı sistemimiz var. Şu an görmüş olduğumuz fotoğraf bizi ziyadesiyle memnun etmekte. Ancak hiçbir seçim bitmeden sonuçlanmaz, oy tasnif işlemleri devam ediyor.

İBB oyları tasnif ediliyor ve şu anda o oylar üzerinden konuşabiliyoruz. Ama en az bu bilgiler kadar ilçe başkanlığı verisi ve ilçe meclis üyeliği verisi de bizim için önemli. Bizim bu seçimde elde etmek istediğimiz bütüncül sonuçları doğurmakta.

Bütün vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin düğünü olan böylesi bir günde oy kullanmaktaki hassasiyetlerini yerine getirmek konusunda iyi bir veriye sahibiz.

Sandık başında görev yapan arkadaşlarımıza da hassasiyet içerisinde sıkıntısız ne kadar sürerse sürsün, gündemi hızlıca toparlayabilmek adına başkanlık seçimlerinin sonuçlanması çok mühim iyi veriler akmakta ama bütün bu sorular cevap bulduğunda daha net açıklamalar yapmış olacağız.

İlerleyen zamanda da karşınıza gelip açıklama yapacağım. Şu anda gözümüz sandıklarda ve burada görevli olan arkadaşlarımızın üzerinde. Onların da hızlı ve güvenli dönüşlerini istiyoruz.

Sonuçlar şehrimize, ilçelerimize ülkemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim.


Haber Kaynağı : 12punto