Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan-Özel zirvesine ilişkin çarpıcı kulis! 'CHP'ye değil, Bahçeli'ye jest'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel’in AKP Genel Merkezi’nde gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin muhalefet kulislerinde konuşulanlar ortaya çıktı.

Erdoğan-Özel zirvesine ilişkin çarpıcı kulis! 'CHP'ye değil, Bahçeli'ye jest'

Siyaset gündeminde gözlerin çevrildiği AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi AKP Genel Merkezi'nde gerçekleşti.

Kritik zirve öncesi CHP lideri Özel görüşmenin Çankaya Köşkü ya da AKP Genel Merkezi'nde yapılmasını talep ederken, randevunun Saray'a verilmesi durumunda da reddetmeyeceklerini söylemişti.

CHP'nin ricası üzerine görüşmenin AKP Genel Merkezi olarak belirlenmesi bir 'jest' olarak değerlendirildi.

Ancak Meclis’in muhalefet kulisinde farklı değerlendirmeler yapıldı.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre; Erdoğan-Özel zirvesinin yerinin Erdoğan’ın Bahçeli ziyaretinden sonra netleştiğine dikkat çekenler, “Erdoğan Sayın Bahçeli’yi Beştepe’de, Cumhurbaşkanlığında kabul ediyor. Bahçeli hiç AK Parti Genel Merkezi'ne gitmedi. İki lider bir anlamda 'devlet katında' görüşme gerçekleştiriyor. Özel’le görüşmenin Cumhurbaşkanlığında değil AK Parti’de yapılmasını 'Özel’e değil Bahçeli’ye jest' olarak da yorumlamak mümkün” değerlendirmesini yaptı.


Haber Kaynağı : 12punto

AKP Genel Merkezi Recep Tayyip Erdoğan Özgür Özel Devlet Bahçeli