Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Gamze Akkuş İlgezdi eşinin istifasıyla ilgili sessizliğini bozdu! CHP'den istifa edecek mi?

Gazeteci Şaban Sevinç, CHP’den istifa eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin eşi CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ile yaptığı görüşmeyi aktardı.

Gamze Akkuş İlgezdi eşinin istifasıyla ilgili sessizliğini bozdu! CHP'den istifa edecek mi?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yerel seçimdeki belediye başkan adaylarını belirlemek için dün (26 Ocak) MYK toplantısını gerçekleştirdi.

Gece yarısına kadar hareketli saatlerin yaşandığı CHP’de, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin yerine Onursal Adıgüzel aday gösterildi.

Sosyal medyada hesabından açıklama yapan İlgezdi, bir tasfiye süreci yaşandığını ve Kılıçdaroğlu’na yakın isimlerin uzaklaştırıldığını öne sürerek CHP’den istifa etti.

İlgezdi’nin eşi CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, eşinin istifası ile ilgili sessizliğini bozdu. Herkesin tavrını merak ettiği İlgezdi, ilk olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. İlgezdi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Eskişehir'de katılacağı aday tanıtım toplantısını paylaştı.


İSTİFA EDECEK Mİ?

Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına konuk olan gazeteci Şaban Sevinç, İlgezdi ile görüştüğünü söyledi. Sevinç "Battal Beyin eşi Gamze Hanıma 'peki eşin istifa edip başka partiden aday olacağını söyledi. 'sen kime oy vereceksin?' dedim. ‘Ben onu müsaadenle söylemeyeyim’ dedi. 'CHP’ye oy vereceğim' tabii demedi. 'Peki siz istifa etmeyi düşünüyor musunuz?' dedim. ‘Ben istifa etmeyeceğim, ölünceye kadar CHP’de kalmaya devam edeceğim’ dedi." ifadelerine yer verdi.


Haber Kaynağı : 12punto

Battal İlgezdi belediye başkan adayları Cumhuriyet Halk Partisi Gamze Akkuş İlgezdi istifa Onursal Adıgüzel Şaban Sevinç yerel seçim