Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Gelecek Partili Selim Temurci’den Murat Kurum’a destek! ‘İlk seçimde CHP'yi sattınız’

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum'u destekleyen sözler söyledi. Temurci'nin bu sözleri, CHP'den tepkilere neden oldu.

Gelecek Partili Selim Temurci’den Murat Kurum’a destek!  ‘İlk seçimde CHP'yi sattınız’

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci, dün akşam TV100'de yayınlanan Kübra Par'la Farklı Açılar programında yerel seçimlerle ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Temurci, İstanbul'daki yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum'u destekleyen sözler sarf etti.

Programda, Temurci'ye Murat Kurum'un şansının Ekrem İmamoğlu'nun şansından daha yüksek olup olmadığı sorulduğunda, "Murat Beyin önde olduğunu düşünüyorum" yanıtını verdi. Ayrıca, İstanbul'un sorunlarına Kadir Topbaş tarzı yaklaşımın daha uygun olduğunu ve bu konuda Murat Kurum'un önde olduğunu belirtti.

'SENİ CUMHURBAŞKANI YAPALIM' DEMİŞLER"

Bu sözlerin ardından programın diğer konuklarından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Selim Temurci'nin CHP listesinden seçilerek göreve geldiğini hatırlatarak şu açıklamalarda bulundu:

"Bu konuşmaları duyunca baştan beri doğru söylediğimi anladım. Sayın Kılıçdaroğlu da benden helallik istemedi. Çünkü sayın Kılıçdaroğlu’nu kandırmışlar, oturtmuşlar 6’lı masanın başına, 'Seni cumhurbaşkanı yapalım' demişler ama hiç de inanmamışlar. Siz CHP’de helal oylarıyla seçilirken, rozet takarken, ben Ankara’ya doğru 40 derecede yürüyüşteydim, biliyorsunuz değil mi? Dolayısıyla ben sayın Kılıçdaroğlu’nun avukatlığını yapmıyorum, yaptığı yanlışları söylüyorum. Bugün de sayın Kılıçdaroğlu’nun yanlış yaptığının en somut delili sayın milletvekilimizin sözleri. Daha ilk seçimde, oy aldıkları CHP’yi sattılar."


Haber Kaynağı : 12punto