Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İmamoğlu ve Özel'den Destici'ye telefon: 'Biz Cumhur İttifakı'ndayız'

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Belediyeler Birliği seçimlerinden önce CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, kendisini telefonla aradığını ancak kendilerinin, "Biz Cumhur İttifakı'ndayız" dediğini ve teklifi reddettiğini açıkladı.

İmamoğlu ve Özel'den Destici'ye telefon: 'Biz Cumhur İttifakı'ndayız'

BBP Genel Başkanı Destici, eski Başbakanlardan Tansu Çiller'e, eşi Özer Uçuran Çiller'in vefatı dolayısıyla Sarıyer Yeniköy'deki evlerinde taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Destici, Özer Uçuran Çiller'e Allah'tan rahmet diledi.

Belediyeler Birliği seçimlerinin yapıldığını anımsatan Destici, kendilerine de teklif geldiğini belirterek, şöyle konuştu:

"BİZ CUMHUR İTTİFAKI'NDAYIZ"

"Aynı blok içerisinde yer almamızı, encümen olarak, Sivas Belediye Başkanımızı ya da önereceğimiz bir belediye başkanını yazabileceklerini, diğer kurullarda da görev verebileceklerini ifade ettiler. Ama biz kendilerine teşekkür ettik. Biz Cumhur İttifakı'ndayız. Cumhur İttifakı'nın bir adayı var, biz o listedeyiz. İkincisi, biz DEM Parti'nin olduğu hiçbir listede olmayacağımızı kendilerine ifade ettik. Hem Özgür Özel bey hem de Ekrem Bey aradı. Böyle bir nezaket gösterdiler, biz de kendilerine teşekkür ettik.''



Haber Kaynağı : 12punto

Mustafa Destici CHP Genel Başkanı Özgür Özel Ekrem İmamoğlu Türkiye Belediyeler Birliği