Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İmamoğlu'ndan Murat Kurum'un 'bilboard' iddiasına yanıt! 'Ciddi bir mağduriyeti var' diyerek tiye aldı!

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, mal varlığını açıklayacağını duyurdu. AKP'nin İBB adayı Murat Kurum'un bilboard iddiasına yanıt veren İmamoğlu,"Vah vah, ne diyeyim. Çok üzüldüm. Kendisine buradan bir mağduriyet yaratmak istiyorsa bu hiç tutmaz. Ama Kurum’un ciddi bir mağduriyeti var. Ben tekli bir fotoğrafını göremedim. Öyle bir mağduriyeti var. İnşallah o mağduriyetini giderir" diye konuştu.

İmamoğlu'ndan Murat Kurum'un 'bilboard' iddiasına yanıt! 'Ciddi bir mağduriyeti var' diyerek tiye aldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

AKP ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum'un 650 bin konut vaadine ilişkin konuşan İmamoğlu, "Tamamen milleti aldatmaya dönük, içi boş. Biz sistem öneriyoruz. Sistem kuralım diyoruz. İstanbul’u depreme önceleyelim. Hepimiz bir arada çalışalım. diyoruz. O diyor ki ‘Ben 650 bin konut yapacağım’… Yani ben gelince yapacağım diyor. Kendisini ispat edememiş bir sürecin, bir yönetimin, bir sistemin bir parçası sayın Kurum. Doğru bir kampanya yönetmiyor" ifadelerini kullandı.

"HER DÖNEM MAL VARLIĞINI AÇIKLAYAN BİRİSİYİM"

İmamoğlu, 'Mal varlığınızı açıklayacak mısınız?' sorusuna şu yanıtı verdi;

"Ben 2014’te Beylikdüzü’nde belediye başkanı olurken de açıkladım, 2019’da da mal varlığımı açıkladım. Şimdi de açıklayacağım. Her dönem mal varlığını açıklayan birisiyim. Günü geldiğinde arkadaşlar onu kamuoyuyla paylaşır."

 

KURUM'UN BİLBOARD İDDİASINA YANIT: KURUM'UN CİDDİ BİR MAĞDURİYETİ VAR

İmamoğlu, Kurum’un ‘Parasını verdiğimiz billboardlar sökülüyor, yerine kendi billboardlarını asıyorlar. Görüntülerimiz ve ispatımız var’ iddiasına da yanıt verdi.

Kurum'un seçim afişlerinde tek başına fotoğrafının olmamasına dikkat çeken İmamoğlu, “Vah vah, ne diyeyim. Çok üzüldüm. Kendisine buradan bir mağduriyet yaratmak istiyorsa bu hiç tutmaz. Geçen de söyledim. Benim vergilerimle çalışan devletin kurumu TRT’de 5 yıldır 1 dakika haberim yapılmadı. Devletin kurumları İBB’nin kampanyasını reklam olarak almadı. Türkiye’de 8-9-10 kanal bizim reklamlarımızı parasıyla bile almıyor. Sultangazi’de belediye başkan adayımız hemen hemen her gün afişlerinin kesildiği videoları bana gönderiyor. Kurum’un ciddi bir mağduriyeti var.  Ben her yerde tekli bir fotoğrafını göremedim. Öyle bir mağduriyeti var. İnşallah o mağduriyetini giderir" ifadelerini kullandı.

MURAT KURUM NE DEMİŞTİ?

İBB yönetimi tarafından billboardlardan afişlerin kaldırıldığını iddia eden Murat Kurum, şu ifadeleri kullanmıştı:

"İstanbul'a ilişkin projeler, hedefler, hayaller yarışsın istiyoruz. Mevcut İBB yönetimi gündemi değiştirmek adına elinden gelen her şeyi yapıyor. Demokrasiden bahsediyorlar, adalet yürüyüşleri yapıyorlar. Parasını verdiğimiz billboardlarımızı hangi adalete, hukuka göre söküyorsunuz? Zabıtalarınızı gönderip billboardumuzu hangi anlayışla indiriyorsunuz? 31 Mart akşamı bunların hesabını sizden soracağız.”

 


Haber Kaynağı : 12punto

Ekrem İmamoğlu mal varlığı Murat Kurum