Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kurtulmuş ve Özel katıldı... 'Devlet Erkanı' Anıtkabir'de, Erdoğan ve Bahçeli yok!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Devlet Erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Anıtkabir'e gelmemesi ise dikkat çekti.

Kurtulmuş ve Özel katıldı... 'Devlet Erkanı' Anıtkabir'de, Erdoğan ve Bahçeli yok!

TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Devlet Erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti. 

Törene, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş liderlik ederken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve CHP lideri Özgür Özel de katıldı.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de Anıtkabir ziyaretine katılmaması dikkat çekti.

ERDOĞAN NEDEN 23 NİSAN'DA ANITKABİR'E GİTMİYOR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı sıfatıyla 2014 yılından bu yana Anıtkabir’de düzenlenen 23 Nisan törenlerine katılmıyor.

İddiaya göre; Erdoğan, Cumhurbaşkanı olduğu dönemde Anıtkabir’de düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine katılmamasının sebebi yürürlükteki tören protokolü...

Protokol kuralları ve teamüller gereği devlet erkanı 23 Nisan günü Anıtkabir’deki anma törenine Cumhurbaşkanı başkanlığında katılmıyor. Teamüllere göre 23 Nisan kutlamaları Milli Eğitim Bakanı başkanlığındaki heyetin Anıtkabir’i ziyaretiyle başlıyor, ardından Meclis Başkanı başkanlığındaki TBMM heyeti Anıtkabir’i ziyaret ediyor.

HİÇBİRİ KATILMADI

Anıtkabir'e ayrıca, TBMM'de temsiliyeti bulunan partilerden Genel Başkanlık düzeyinde yalnızca CHP lideri Özgür Özel katıldı.

MHP lideri Bahçeli'nin yanı sıra; İYİ Parti lideri Meral Akşener, YRP lideri Fatih Erbakan, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları Oruç Tuncer Bakırhan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu katılmadı. 


Haber Kaynağı : 12punto

23 Nisan Anıtkabir Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel Devlet Bahçeli Numan kurtulmuş