Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ın katıldığı programı soru yağmuruna tuttu: 'Alıştık artık'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu. Küçükkaya, Yavaş'ın konuk olduğunu öğrenince Melih Gökçek'in kendisini mesaj bombardımanına tuttuğunu söyleyince Mansur Yavaş gülümseyerek "Alıştık artık" yanıtı verdi.

Melih Gökçek, Mansur Yavaş'ın katıldığı  programı soru yağmuruna tuttu: 'Alıştık artık'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu. Küçükkaya, Melih Gökçek'ten, Yavaş'ın konuk olduğunu öğrenince mesaj bombardımanına uğradığını söyledi.

Küçükkaya, Melih Gökçek'in Mansur Yavaş'la karşılıklı Demokrasi Meydanı'na çıkmak istemesi üzerine "Melih Bey siz aday değilsiniz ki" dediğini ve mesajların bu yanıt sonrası kesildiğini söyledi.

"1.9 MİLYAR DOLAR BORCUMUZ AZALDI"

Gökçek'in sorularından birinin belediye bütçesi olduğunu söyleyen Küçükkaya, soruyu Yavaş'a yöneltmesi üzerine gelen yanıt şöyle oldu:

"Türkiye'de ilk defa mali durum raporu bildiren belediyeyiz. 1.9 milyar dolar borcumuz azaldı. Mali durum raporumuzda bu var. Bu bizim şeref nişanımız" dedi.

LONDRA'DA EV ALDIĞI İDDİASINA YANIT

Yavaş, Londra'da evi olduğu iddiasına ilişkin olarak da, "Kızım oraya çalışmaya gitti. Türkiye’de iş bulamadığı için gitti. Uzun yıllardır kiradaydı. Ben 2020 yılında kredi çektim bir miktar kendisine gönderdim, o da mortgagela ev aldı. Bunu döndürüp döndürüp Mansur Yavaş’ın Londra’da evi var diyorlar. Merkezde de değil 35 kilometre dışarısında" açıklaması yaptı.


Haber Kaynağı : 12punto

Ankara ismail Küçükkaya Mansur Yavaş Melih Gökçek