Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

MHP İlçe Başkanından yerel seçimlere dair ayrıştırıcı ifadeler. "Ya Allah'ın yolu ya da Ebu Cehil'in"

Mart ayının sonunda gerçekleşecek olan yerel seçimler için geri sayım devam ederken, parti mensupları da yurttaşlarla bir araya gelip oy tercihlerini etkilemeye çalışıyor. MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Temel Bedir'in yaptığı bir konuşma sosyal medyada tepki çekti.

MHP İlçe Başkanından yerel seçimlere dair ayrıştırıcı ifadeler.

Yerel seçimlere 1 aydan daha kısa bir süre kala verilen demeçler ve yapılan açıklamalardaki artışlar da dikkat çekiyor.

Yurttaşların tercihlerini kendi saflarına çekebilmek amacıyla onlarla bir araya gelen parti mensupları yaptıkları açıklamalarla da zaman zaman günmede gelebiliyor.

Bunun son örneğini MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Temel Bedir sergiledi. Bir kıraathanede yurttaşlarla bir araya gelen Bedir, AKP'ye oy vermeyenlerin "Ebu Cehil'in Yolundan Gittiğini" söyledi.

Seçime yaklaştıkça tansiyonun yükseldiği bir ortamda böylesi ayrıştırıcı bir dil kullanan MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Temel Bedir, bir kıraathanede halkla bir araya geldi özellikle sosyal medyada eleştirilen şu ifadeleri sarf etti:

"Biz peygamber efendimizin yanındaki sehabeleriz. İki yolunuz var, ya Cumhur İttifakı’nın yol bellediği Allah’ın yolunda gideceksiniz ya da Ebu Cehil’in yolunda gideceksiniz." 


Haber Kaynağı : 12punto

AKP Arnavutköy Cumhur İttifakı İlçe başkanı ittifak MHP yerel seçim