Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

MHP'li Büyükataman, CHP ve DEM Parti'ye sert konuştu: 'Erken seçim çığırtkanlığı yapanlar...'

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, partisinin düzenlediği bayramlaşma töreninde konuşma yaptı. Büyükataman, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinden sonra gündeme gelen erken seçim iddiaları için, "Sanki iktidar değişikliği olmuş gibi yaygara koparıp milli ve manevi değerlerimize saldırmak için el ovuşturanlar bilsinler ki, bu sinsi arayış hüsrana uğramaya mahkumdur" dedi.

MHP'li Büyükataman, CHP ve DEM Parti'ye sert konuştu: 'Erken seçim çığırtkanlığı yapanlar...'

MHP Bursa İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı'nın 2'nci gününde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde bayramlaşma töreni düzenledi.

Burada düzenlenen törende konuşan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 31 Mart Mahalli ve İdari Seçimleri'nin büyük bir demokratik olgunluk içerisinde geçtiğini söyledi.

Büyükataman yerel seçimlerden sonra gündeme gelen erken seçim iddialarıyla ilgili CHP ve DEM Parti'ye sert sözlerle yüklendi.

"İKTİDAR DEĞİŞİKLİĞİ OLMUŞ GİBİ YAYGARA KOPARIP"

İsmet Büyükataman'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Aziz Milletimiz bu zihniyete ülkenin emanet edilemeyeceğinin kararını, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nde çok net vermiştir. Sanki iktidar değişikliği olmuş gibi yaygara koparıp milli ve manevi değerlerimize saldırmak için el ovuşturanlar bilsinler ki, bu sinsi arayış hüsrana uğramaya mahkumdur.

"SİNSİ İTTİFAKIN İTİRAFI"

Türkiye, erken seçim söylemleri üzerinden yaratılmak istenen istikrarsızlığa, teslim olamaz ve olmayacaktır. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin hemen ardından, DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayının CHP’li İmamoğlu’na yönelik ‘Aldığı oylar benim demesin sakın, aldığı oylar bizim seçmenimizindir’ şeklindeki sözleri her şeyi gözler önüne sermiş, seçimlerden önce işaret ettiğimiz sinsi ittifakın adeta itirafı olmuştur.

"DEM'LENDİĞİ KAPILARA PEŞKEŞ ÇEKEN CHP..."

Kendi seçmeninin iradesini DEM’lendiği kapılara peşkeş çeken CHP’nin maskesi bir kez daha düşmüş, sözde ‘Kent Uzlaşısının' esasında ‘PKK İttifakı’ olduğu tüm açıklığı ile ortaya çıkmıştır. Ayrıca seçimlerin hemen ardından sokakları karıştırmak için ortaya çıkan, şehirlerimizi savaş alanına çevirmeye yeltenen terör yandaşlarının karanlık emelleri yine en büyük desteği CHP yönetiminde bulmuştur.

Ne yazık ki CHP, terör örgütü PKK’nın çağrısı ile sokaklara çıkan bu anarşist güruha hiç zaman kaybetmeden can suyu olmuştur. Terör örgütünün çağrısı ile sokaklara çıkanlar, ekranlarda erken seçim çığırtkanlığı yapanlar, Türkiye’yi bir karanlığa sürüklemeye çalışanlar ve DEM’lenmiş CHP şunu unutmamalıdır: Büyük Türk milleti bu kirli senaryolara asla geçit vermeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu sinsi tezgahları başınıza geçirmeye muktedirdir. Cumhur İttifakı aşılmaz bir set olarak Türk ve Türkiye düşmanlarının karşısında dimdik ayaktadır.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi; “Cumhur İttifakı istikbalin mimarı, Türk Devri’nin mihmandarı, yeni yüzyılın mihveri ve mihenk taşıdır"


Haber Kaynağı : 12punto

DEM Parti Cumhur İttifakı CHP Devlet Bahçeli Erken seçim İsmet Büyükataman İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı PKK