Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

MHP'li vekilden emekli ve memurlara 'geçim tavsiyesi': 'Domates mi ekeriz, su mu satarız'

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Kanal 68 TV'nin Gündem Özel programına katıldı. Kaşlı'nın burada, emekliler ve memurlarla ilgili yaptığı açıklamalar büyük tepki topladı.

MHP'li vekilden emekli ve memurlara 'geçim tavsiyesi': 'Domates mi ekeriz, su mu satarız'

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, katıldığı televizyon kanalında yaptığı konuşmada, emeklilerin ve memurların ek gelir elde etmek için devletten beklenti içinde olmaktansa kendi çabalarıyla ek işler yapmaları gerektiğini savundu.

Ramazan Kaşlı, geçim zorluğu yaşayan emeklilere ve memurlara ek iş yapmalarını tavsiye ederek "80’li yıllarda öğretmenler okul bittikten sonra simit, su satıyordu akşamları” dedi.

"Devletten beklemek yerine vatandaşların ek bir iş yapmaları gerekiyor" diyen Kaşlı, bunun için domates satıp alabileceğini ya da benzeri işler yaparak ek gelir elde edebileceklerini öne sürdü.

"DOMATES Mİ EKERİZ SU MU SATARIZ"

Kaşlı'nın konuşması şöyle:

Bizim de bir şey yapmamız lazım. Domates mi ekeriz su mu satarız. Başka bir şey alıp satarız. Aile ekonomimize 10 bin lira gelir getirecek ikinci bir iş.

"SADECE DEVLETTEN BEKLEMEK YERİNE..."

"Daha önce ben biliyorum, öğretmen okul bittikten sonra simit satıyordu, su satıyordu. Çünkü o zamanlar 100 lira maaş, 50 lira kiraydı. O dönemleri de yaşadık 80’li yıllarda. Vatandaşımızdan da aile ekonomisine katkı sağlayacak bir şeyler bulmasını, uğraşmasını isteriz sadece devletten beklemek yerine…" şeklinde konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

MHP Ramazan Kaşlı Emekli memur memur maaşı memur emeklisi