Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu ile arasındaki oy farkını açıkladı

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı bir canlı yayında son anket verilerine ilişkin konuştu. Mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan önde olduğunu iddia eden Kurum, aradaki farkı açıkladı.

Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu ile arasındaki oy farkını açıkladı

AKP ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, iktidara yakınlığıyla bilinen Akit TV'nin canlı yayınına konuk oldu.

Yaklaşan yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kurum, mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

Kurum, İmamoğlu'yla ilgili, "Vaatlerini hatırlamayan bir belediye başkanı karşımızda duruyor, 'Ben onu hatırlamadım, öyle bir vaat vermedim, verdim ama başlayamadım. İşte fizibilitesi yetişti, yetişmedi.' gibi bahaneler üretiyor. Hani 'Engelleniyoruz.' diyorlardı ya bu açıklamaları aslında engellenmediklerini de net şekilde ortaya koydu. Kendileri olaydan bihaber.'' dedi.

Seçim anketleriyle ilgili de konuşan Kurum, son verileri paylaşarak İmamoğlu ile arasındaki farkı açıkladı.

"31 Mart akşamı kazanacağız. Bunu gittiğimiz her yerdeki coşkudan, heyecandan, azimden görüyoruz. Sahadaki ilgi, sevgi doğal anketi gösteriyor" diyen Kurum, "1-1,5 puan biz öndeyiz dediğimiz yerden bunun üzerine koya koya gidiyoruz. Şu an 1,8 puan fark var. Bazı araştırma şirketleri bunun çok daha üzerinde olduğunu da ifade ediyorlar. Üzerine koyarak farkı aça aça büyük bir zaferi kazanıyor olacağız." ifadelerini kullandı.

 


Haber Kaynağı : AA

Ekrem İmamoğlu Murat Kurum Anket İstanbul anketi Seçim anketi