Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Murat Kurum'un kadınlara güvenlik vaadine Ümit Özdağ'dan 'çorbalı' tepki

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Belediye Başkan adayı Murat Kurum yaptığı toplantılarda vaatlerini sıralamaya devam ediyor. Kurum'un son vaadi Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından çarpıcı bir şekilde eleştirildi.

Murat Kurum'un kadınlara güvenlik vaadine Ümit Özdağ'dan 'çorbalı' tepki

Yerel seçimler yaklaşırken neredeyse her partiden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı açıklandı. Çok sayıda aday kendisini göstermeye çalışırken, Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum da katıldığı bir etkinlikte yeni vaatlerde bulundu.

Seçildiği taktirde İETT şoförlerinin kadınları evlerinin kapısına kadar götüreceği vaadinde bulunan Kurum'un bu sözleri Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından eleştirildi.

Yaşanan durumun bir güvenlik sorunu olduğunu ve bunun büyük sebebinin de AKP'nin yurtdışından kaçak göçlere göz yumması olduğunu belirten Özdağ, kendi adayları seçildiği taktirde İstanbul'daki 4 milyon sığınmacıyı göndereceklerini ve böylece daha yaşanabilir ve güvenlik bir şehir ortaya çıkacağını söyledi.

Özdağ şu paylaşımı yaptı:

"Murat Bey merak etmeyin Zafer Partisi İstanbul’daki 4 milyon sığınmacı ve kaçağı vatanlarına yollayınca İstanbul daha güvenli olacak. 

Siz İstanbul’dan yollayacaklarmız için sınırda çorba dağıtın yeter. 

31 Mart sonrasında Aksaray-Afrika, Fatih-Esenyurt-Esenler Şam, Zeytinburnu-Kabil seferlerimiz başlayacak. Zafer Turizm iyi günler, hayırlı yolculuklar diler.


Haber Kaynağı : 12punto

AKP Cumhur İttifakı Çorba Güvenlik sorunu göç İstanbul Büyükşehir Belediyesi ittifak Murat Kurum Ümit Özdağ yerel seçim Zafer Partisi