Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Mustafa Destici'den Özgür Özel'e 'suç ortağı' yanıtı: 'Ortada bir suç ya da suçlu...'

Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'suç ortağı' çıkışına yanıt verdi.

Mustafa Destici'den Özgür Özel'e 'suç ortağı' yanıtı: 'Ortada bir suç ya da suçlu...'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP lideri Özgür Özel'e gerçekleştirdiği iade-i ziyaretin ardından başlayan tartışmalar devam ediyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kritik zirvenin ardından yaptığı açıklamada "AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifakın vücuda gelmesi MHP’nin samimi dileği ve temennisidir” demişti.

Özel Bahçeli'ye "Memleketi bu hale getirip suç ortağını bize doğru ittirmesin" yanıtını verirken, Erdoğan ise "Bizim iade-i ziyaretimizi demek ki hazmedemediler. CHP'nin başındaki arkadaş hazmedebilseydi, bu tür bir açıklamayı yapmaya gerek duymazdı" açıklamasını yapmıştı.

Erdoğan, Özel ve Bahçeli arasındaki polemiğe Cumhur İttifakı'nın ortağı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı.

"ORTADA BİR SUÇ YA DA SUÇLU YOK"

Özel'in 'suç ortağı' çıkışına tepki gösteren Destici, "Sayın Özgür Özel'in bu son açıklaması, bu yumuşama havasına uygun bir açıklama olmadı. Nezaket kurallarına da uygun bir açıklama olmadığını düşünüyorum. 'Suç ortağı' nitelemesini de doğru bulmadığımı ifade ediyorum. Dolayısıyla da ortada bir suç ya da suçlu yok." dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Devlet Bahçeli Recep Tayyip Erdoğan Özgür Özel Mustafa Destici