Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777

Özgür Özel Erdoğan'la aynı dönemde ABD'ye gidiyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sosyalist Enternasyonal Konsey Toplantısına katılmak üzere ABD’ye gidiyor. Özel, New York'ta düzenlenecek toplantıda Ankara Deklarasyonu’nu okuyacak ve Filistin’e dair barış mesajı verecek.

Özgür Özel Erdoğan'la aynı dönemde ABD'ye gidiyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcılığı görevine seçilmesinin ardından, Sosyalist Enternasyonal’in 25 Eylül Çarşamba günü New York’ta düzenlenecek toplantısına katılmak için ABD’ye gidiyor.

Özel, 24 Eylül günü İstanbul’dan hareket edecek.

Özel’e bu ziyarette CHP heyetinden Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, Dışişleri Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlhan Uzgel ve İstanbul Milletvekili Namık Tan eşlik edecek.

ANKARA DEKLARASYONU'NU SUNACAK 

Toplantı sırasında Özgür Özel’in, 4-8 Eylül tarihlerinde Ankara’da düzenlenen "İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı"nın son gününde kaleme alınan Ankara Deklarasyonu’nu okuyacağı belirtildi. Özel’in, toplantıda yer alacak birçok Avrupa ülkesi temsilcisi önünde, Filistin'de 7 Ekim’den bu yana devam eden savaşa dair barış mesajı vermesi de bekleniyor.

ERDOĞAN VE ÖZEL AYNI AYNI DÖENMDE NEW YORK'TA OLACAK 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da aynı tarihlerde, 21 Eylül’de ABD’ye giderek Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu’na katılması ve 24 Eylül'de BM kürsüsünde konuşma yapması bekleniyor. Erdoğan’ın 26 Eylül'e kadar ABD temaslarını sürdüreceği kaydedildi.

Özgür Özel’in ise ABD ziyaretinde çeşitli ikili görüşmeler yapacağı ve 26 Eylül’de Türkiye’ye döneceği bildirildi.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD