Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Özgür Özel, İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın CHP'den istediklerini açıkladı! 'Aday olmayınca yaylım ateşe başladı'

CHP lideri Özgür Özel, İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım’ın aday olmadan önce CHP’den neler istediklerini açıkladı. Cumhur İttifakı’nın adayı Turgut Altınok’un mal varlığıyla ilgili de konuşan Özel, “Dillere destan. “Mülk Allah’ındır” diyordu ya. Bugüne kadar Allah biliyordu. Bugünden itibaren biz de biliyoruz. “Allah Allah” dedim ben görünce” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel, İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın CHP'den istediklerini açıkladı! 'Aday olmayınca yaylım ateşe başladı'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Sözcü’den İsmail Saymaz’a konuşan Özel, AKP ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok’un mal varlığıyla ilgili şunları söyledi;

“Dillere destan. “Mülk Allah’ındır” diyordu ya. Bugüne kadar Allah biliyordu. Bugünden itibaren biz de biliyoruz. “Allah Allah” dedim ben görünce.

“Niye söylemiyor acaba” demiştik. Turgut Bey’in mal varlığına bakınca anladık.”

YILDIRIM'IN CHP'DEN İSTEDİKLERİNİ AÇIKLADI

Özel, yerel seçimlere ‘hür ve müstakil’ girme kararı alan İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım’ın kendisinden istediklerini de açıkladı.

Yıldırım’ın İYİ Parti’den aday olmadan önce Aylin Nazlıaka aracılığıyla Etimesgut’un istediğini söyleyen Özel, “O sırada biz Erdal Beşikçioğlu’nu aday göstermiştik” dedi.

Yıldırım’la yaptığı yüz yüze görüşmeyi de aktaran Özel şöyle devam etti;

“Çankaya’yı istedi. Dedik ki “Çankaya, CHP’nin amiral gemisi.”

Bir tarif yaptım. O tarifin kendisi olmadığını anladı. Mamak’ı istedi. “Mamak’ı verin, Etimesgut’u getireyim” deyip Etimesgut kampanyasına da katkı yapabileceğini söyledi. Geçmişte Mansur Başkan’la elektriklenmeleri vardı. “Beni aday gösterin Mansur Başkanla çok uyumlu çalışırım” dedi. Aday olmayınca yaylım ateşe başladı.”


Haber Kaynağı : 12punto

Cengiz Topel Yıldırım İsmail Saymaz Özgür Özel Turgut Altınok yerel seçim