Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Özgür Özel'den Burcu Köksal açıklaması: 'Üslubu serttir, iktidar açısından tahrip edicidir'

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal, Afyon'da "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" demişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Habertürk canlı yayınında Burcu Köksal açıklamasında bulundu.

Özgür Özel'den Burcu Köksal açıklaması: 'Üslubu serttir, iktidar açısından tahrip edicidir'

CHP Genel Başkanı Habertürk canlı yayınında Burcu Köksal açıklamasında bulundu.

Özel'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: 

"Daha dokuz ay önce Eskişehir'de muhalefet oyları ile milletvekili olacaksın. Sonra AKP'ye geçip Yılmaz Büyükerşen gibi bir isim ile ilgili olmayacak ifadeler kullanacaksın.

"ÜSLÜBU SERTTİR"

(Afyon adayı Burcu Köksal'ın açıklamalarına ilişkin) Burcu hanım konuşma yapmaya çıktı. Ben konuşmada ne konuşulduğunu fark etmedim. Sonra da biz konuşmamızı yaptık. Burcu hanım ilinde tam bir mutabakat ile adaylaştı. Zaten Burcu'nun özelliği şudur. Meclis'te her fırsat bulduğunda Afyon'u konuşur. Üslubu serttir, iktidar açısından tahrip edicidir. 

Konuşma sırasında fark etsem, düzeltme yapardım. Ben kendisini aradım, 'Ben bunu Uşak'ta düzelteceğim' dedim. 'Aman başkanım düzeltin' dedi.

Bugün Burcu Köksal yaptığı açıklamada 'kimseyi ırkı, görüşlerinden esirgemeyeceğim' dedi.

"ÖNÜMÜZDEKİ GENEL SEÇİMLERDE PARTİYİ İKTİDAR YAPMAZSAM GÖREVDE DURMAM"

Geleceğe dönük hedefinin CHP'yi ilk genel seçimlerde iktidar yapmak olduğunu bildiren Özel, şöyle devam etti:

"Benim geleceğe dönük olarak hedefim CHP'yi ilk genel seçimlerde iktidar yapmak. İkinci bir hedefim yok. Tarihe AK Parti iktidarını bitiren Genel Başkan olarak geçmek, benim kızıma, aileme, çocuklarıma, kişisel geçmişime bırakacağım en büyük miras. Önümüzde yapılacak genel seçimlerde partiyi iktidar yapacağım. Yapmazsam bir gün görevde durmam. Olağanüstü kongreyi toplarım kendim de aday olmam. Yerel seçimlerde genel olarak tabloya bakacağız. Yerel seçimlerde elimizdeki 11 büyükşehrin tamamını koruyacağımı düşünüyorum. Birkaç riskli gördüğümüz il var. Buradan hiçbir ilin motivasyonunu düşürmek istemem. Havlu attığımız, kaybettiğimiz görülen il yok."

Lütfü Savaş'ın adaylığına değinen Özel, Hatay'da yaptırılan 4 ankette de Savaş'ın en iyi aday olarak çıktığını belirtti.

Aday belirleme sürecinde eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın olan isimlerin seçilmemesinin söz konusu olmadığını aktaran Özel, süreci objektif bir biçimde yürüttüklerini dile getirdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir'de CHP'ye destek vereceğini kaydeden CHP Genel Başkanı Özel, "İzmir'e destek vermemesi İzmir'de kendisi açısından telafi edemeyeceği bir tahribat yaratır." değerlendirmesini yaptı.


Haber Kaynağı : 12punto

Habertürk muhalefet Burcu Köksal CHP Özgür Özel