Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Özgür Özel'den canlı yayında 'Cumhurbaşkanlığı adaylığı' yanıtı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin de konuşan Özel, "Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun toplumsal karşılığını kimse inkar edemez" ifadelerini kullandı.

Özgür Özel'den canlı yayında 'Cumhurbaşkanlığı adaylığı' yanıtı

Özel, TV100 kanalında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki soru üzerine Özel, bu tartışmaya girmek istemediğini, amacının partisini iktidara taşımak olduğunu belirtti.

Özel, "Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun toplumsal karşılığını kimse inkar edemez. Biri sağ biri sol açığımız. İkincisi, o ikisi var diye kimse 'Bu partide gelecekte ne kadar başarılı olursa olsun bazı makamlar, adaylıklar bana kapalı' diye düşünmesin.

Ben bu beklentiyi de yönetmek zorundayım. Üçüncüsü lider olma avantajıyla kendi adaylığını dayatır, bir çuval inciri batırır kaygısını da bertaraf etmek zorundayım" dedi.

Türkiye Belediyeler Birliğinin seçimlerinde adayları belirleme noktasında sorulan soruya Özel, Belediyeler Birliği delegelerinin belirlendiğini ifade etti.

Toplam delegelerin yüzde 53'ünün CHP'ye ait olduğunu bildiren Özel, "Bütün Belediyeler Birliği yönetimini CHP'den yapabiliriz ama yapmayacağız. AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Yeniden Refah'a da belediyeleri olan partilere güçleri nispetinde yer vereceğiz" açıklamasında bulundu.


Haber Kaynağı : 12punto

Belediyeler Birliği Cumhurbaşkanlığı aday CHP Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş

İlgili Haberler