Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Parti Sözcüsü Zorlu açıkladı: İYİ Parti Hakkari Dağ Komando Tugay Komutanlığı'na gidecek!

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, İYİ Parti lideri Akşener'in talimatıyla, partiden bir heyetin Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığına ve şehit ailelerine ziyaret gerçekleştireceğini açıkladı.

Parti Sözcüsü Zorlu açıkladı: İYİ Parti Hakkari Dağ Komando Tugay Komutanlığı'na gidecek!

İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener'in talimatıyla, Genel Başkan Yardımcısı Ali Demir, Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı ve Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez'den oluşan heyetin Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığına ve şehit ailelerine ziyaret gerçekleştireceği açıklandı.

HAKKARİ KOMANDA TUGAYINA ZİYARET 

Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'nun X üzerinden yaptığı açıklama şöyle:

"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in talimatıyla terörle mücadeleye olan destek kararlığımızı ifade etmek ve yerinde incelemeler yapmak üzere, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali Demir’in başkanlığında Genel Başkan Yardımcımız ve Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Selcan Taşçı ve Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Turhan Çömez, yarın Yüksekova’ya giderek Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığına, ardından da şehit ailemize baş sağlığı ziyaretinde bulunacaklardır. Ayrıca program kapsamında bölgedeki vatandaşlarımızla bir araya gelinecek ve Hakkari İl merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirilecektir.

Şehitlerimize sonsuz saygı ve minnetle…"


Haber Kaynağı : 12punto

Kürşad Zorlu İYİ Parti Meral Akşener Turhan Çömez Hakkari Dağ Komando Tugayı