Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,0698
Dolar
Arrow
34,2356
İngiliz Sterlini
Arrow
44,4960
Altın
Arrow
2993,0000
BIST
Arrow
8.881

ROK: Öcalan bavullarını toparla, İmralı'dan Ankara'ya geliyorsun

MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM’de yaptığı konuşmada Abdullah Öcalan'a PKK'yı lağvetme çağrısı yaptı. Bu açıklama, siyasi gündemde büyük yankı buldu. Medya yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Bahçeli'nin n devrimci bir çıkış yaptığını, Öcalan'ın ise İmralı'da bavulları toplamaya başladığını söyledi.

ROK: Öcalan bavullarını toparla, İmralı'dan Ankara'ya geliyorsun

TBMM'nin açılış oturumunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin DEM Parti milletvekilleriyle tokalaşmasının ardından başlayan yeni süreçte tarihi bir adım atıldı. Bahçeli, son grup toplantısında PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a TBMM'de DEM Grubu'nda konuşma yaparak PKK terör örgütünü lağvetme çağrısı yaptı. Gündeme bomba gibi düşen bu tarihi çağrı her boyutuyla tartışılırken Rasim Ozan Kütahyalı, konuya ilişkin X sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"ÖCALAN İMRALI'DA BAVULLARI TOPLAMAYA BAŞLADI"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kütahyalı, Öcalan'ın Ankara'ya getirilmesi gerektiğini söyledi. Kütahyalı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Abdullah Öcalan...

Bavullarını hazırla...

İmralı'dan Ankara'ya geliyorsun..."

 

 

"İMRALI TURİZME AÇILSIN"

Kütahyalı son yayınında, "Öcalan'ın silahların gömülmesinden yana olduğu çok açık. Bu net bilgi. Silahların toprağa gömülmesi için Öcalan, Ankara'da bir hapishanede yatmalı. Öcalan’ın Ankara’da yatması, Türk devletinin menfaatine olan seçenektir. İmralı Adası da artık turizme açılsın." ifadelerini kullanmıştı.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Devlet Bahçeli Abdullah Öcalan