Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Saadet Partisi İBB adayı Birol Aydın'dan 'pembe metrobüs' vaadi: 'Mutlaka devreye sokacağız'

Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın “Balık istifi ulaşıma kalıcı çözüme kadar 65 yaş üstü büyüklerimizi, engellileri ve kadınları bu çileden çekip çıkaracağız. Bunun adı Pembe Metrobüs” dedi.

Saadet Partisi İBB adayı Birol Aydın'dan 'pembe metrobüs' vaadi: 'Mutlaka devreye sokacağız'

14 Mayıs seçimlerinde CHP listesinden İstanbul milletvekili seçilen, Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Birol Aydın, partisinin Ümraniye'deki aday tanıtım toplantısına katıldı.

Yaklaşan yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulunan Aydın, yaklaşık 1 aydır seçim çalışması yürüttüğünü söyleyerek "Gördüğümüz bir tablo var: İstanbullu, şu ya da bu partili fark etmez. Durumdan da Kurum’dan da memnun değil. Bizim şu ya da bu partiyle, şu ya da bu adayla alıp veremediğimiz bir şey yok. Bugünün İstanbul'u bizim alıştığımız ya da alışacağımız bir İstanbul değildir. Biz bugünün İstanbul'un bugünkü haline alışmadık, alışmayacağız" dedi.

İstanbul'un ulaşım meselesine de değinen Aydın, yoğun saatlerde 'Pembe Metrobüs' olacağını söyledi.

Aydın şöyle konuştu;

"Metrobüs dediğimiz bir projeyi mutlaka ve muhakkak devreye sokacağız. Özellikle İstanbul'umuzda ulaşımın, toplu taşımanın en yoğun olduğu saatlerde balık istifi yolculuklar yapılmaktadır. Bütün İstanbulluları bu çileden kurtarmamız elzemdir. Ama kalıcı çözümü ortaya koyana kadar hürmete en layık 65 yaş üstü büyüklerimizi, engellilerimizi ve kadınlarımızı bu çileden çekip çıkaracağız. Onlar için o saatlerde özellikle alternatif bir ulaşım imkanı sağlayacağız. Bunun adı 'Pembe Metrobüs'tür."



Haber Kaynağı : 12punto

Birol Aydın İstanbul metrobüs Saadet Partisi yerel seçim pembe metrobüs