Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Saadet Partisi'nin İstanbul adayına İsmail Saymaz'dan ilginç yorum

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Saadet Partisi de İBB Başkanlığı için yarışacak adayını açıkladı. Birol Aydın ismiyle İstanbul'u almak için yarışacak olan Saadet Partisi'nin adayına İsmail Saymaz'dan ilginç bir değerlendirme geldi.

Saadet Partisi'nin İstanbul adayına İsmail Saymaz'dan ilginç yorum

Cumhurbaşkanlığı seçimelerinde CHP ile birlikte hareket etme kararı alan Saadet Partisi yerel seçimlerde ise tek başına hareket etme kararı aldı ve bir aday belirledi. Birol Aydın isminin açıklanmasının ardından gazeteci İsmail Saymaz bir paylaşımda bulundu.

"OLDUKÇA TUHAF"

Saymaz, Saadet Partisi'nin İstanbul adayı Birol Aydın'a tepki göstererek, "Oldukça tuhaf. CHP listesinden seçilen Saadet Partisi Milletvekili Birol Aydın, İstanbul’da aday oluyor ve CHP’li Ekrem İmamoğlu’na 'İstanbul’un sizlerle kaybedecek beş yılı daha yok' diyor. Bu arada… Saadet, CHP’nin verdiği bir milletvekili sayesinde meclisteki grubunu koruyor" dedi. 

Saadet Partisi İBB adayı Birol Aydın, 31 Mart 2024 Mahalli seçimlerinde AKP adayı Murat Kurum, CHP adayı ve mevcut başkan Ekrem İmamoğlu, İyi Parti adayı Buğra Kavuncu ve Zafer Partisi adayı Azmi Karamahmutoğlu ile yarışacak.

Gazeteci İsmail Saymaz, X hesabından yaptığı açıklamada Saadet Partisinin CHP'nin verdiği vekille grubunu koruduğunu hatırlatarak, şunları söyledi: 

"Oldukça tuhaf. CHP listesinden seçilen Saadet Partisi Milletvekili Birol Aydın, İstanbul’da aday oluyor ve CHP’li Ekrem İmamoğlu’na 'İstanbul’un sizlerle kaybedecek beş yılı daha yok' diyor. Bu arada… Saadet, CHP’nin verdiği bir milletvekili sayesinde meclisteki grubunu koruyor."



Haber Kaynağı : 12punto

Birol Aydın Buğra Kavuncu CHP Ekrem İmamoğlu İBB İsmail Saymaz İYİ Parti Murat Kurum Saadet Partisi seçim