Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Seçim mağlubiyeti sonrası Erdoğan isyan etti! 'Bazı arkadaşlar tek sorumlu benmişim gibi...'

Yerel seçimlerden sonra 'değişim' mesajı veren AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kongreye karşı çıkan parti içindeki isimlere "Bazı arkadaşlar, tek sorumlu benmişim gibi davranıyor. Bütün sorumluluğu bana yüklemek isteyenler var. Ama burada ben tek başıma değildim, hepimiz sorumluyuz" diyerek tepki gösterdiği iddia edildi.

Seçim mağlubiyeti sonrası Erdoğan isyan etti! 'Bazı arkadaşlar tek sorumlu benmişim gibi...'

31 Mart Yerel Seçimleri'nden mağlubiyetle ayrılan AKP'de 'değişim' rüzgarının nasıl eseceği merakla bekleniyor.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimin ardından 'değişim' olacağı yönünde mesajlar verirken, parti içindeki bazı isimlerin buna karşı olduğu iddia edildi.

"BAZI ARKADAŞLAR TEK SORUMLU BENMİŞİM GİBİ DAVRANIYOR"

İktidara yakınlığıyla bilinen Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, bazı isimlerin kongreye karşı çıkması Erdoğan'ı sinirlendirdi. Kimsenin seçim yenilgisi sorumluluğunu almak istememesi üzerine tepki gösteren Erdoğan’ın “Bazı arkadaşlar, tek sorumlu benmişim gibi davranıyor. Bütün sorumluluğu bana yüklemek isteyenler var. Ama burada ben tek başıma değildim, hepimiz sorumluyuz. Kongre diyorum, kongreye karşı olanlar bile var aramızda. ‘Ne gerek var kongreye’ deniyor. Bu nedenle, teşhisi doğru koyup tedaviyi iyi yapmamız lazım. Çünkü kimse, bize oy vermek için mecbur değil” dediği öğrenildi.

İSİMLER DE POLİTİKA DA DEĞİŞİYOR

Öte yandan, Erdoğan’ın Ramazan Bayramını geçirdiği Marmaris’teki devlet konuk evinde gerçekleştirdiği bazı temasların, AKP’nin bundan sonraki yol haritasında etkili olacağı ifade ediliyor. Erdoğan’ın bayram boyunca fikirlerine önem verdiği bazı isimlerle görüşmeler yaptığı, partide geçmişte görev alanlarla da bir araya geldiği belirtiliyor. Bayramdaki bu temasların, AKP’deki değişimin sadece kişilerle sınırlı olmayacağı, politikalarında da değişikliğe gidileceğinin göstergesi olarak görülüyor. AKP’deki değerlendirmelerde de Erdoğan’ın ‘Bakış açısının değiştiğine’ yönelik yorumlar yapılıyor.


Haber Kaynağı : 12punto

31 Mart Yerel Seçimleri değişim Recep Tayyip Erdoğan AKP