Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sinan Oğan'dan 'AKP ile işbirliği' iddialarına cevap: AKP veya herhangi bir parti ile işbirliği söz konusu değildir

28 Mayıs 2023’teki Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde, Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan, 'AKP ile seçim işbirliği yapıldı' iddialarına yanıt vererek, "Günü ve zamanı geldiğinde yerel bazda, hangi şehirde kime destek vereceğimizi açıkça ifade edeceğiz" dedi.

Sinan Oğan'dan 'AKP ile işbirliği' iddialarına cevap: AKP veya herhangi bir parti ile işbirliği söz konusu değildir

28 Mayıs 2023’teki Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde, Cumhur İttifakı’nın ortak adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı alan Sinan Oğan, “AKP ile yerelde işbirliği yapıldı” iddialarına yönelik bir paylaşımda bulundu.

"AKP veya herhangi bir parti ile seçim işbirliği yaptığımız söz konusu değildir" ifadelerini kullanan Oğan, "Türkiye’nin bazı şehirlerinde aday bazlı, farklı partilerden yaşadığı şehre katkısı olacağını düşündüğümüz adaylara destek vermemiz söz konusu olabilir." ifadelerini kullandı.

"AKP VEYA HERHANGİ BİR PARTİ İLE İŞBİRLİĞİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

Oğan'ın paylaşımı şu şekilde:

"Bugün bazı haber sitelerinde ve Tv kanallarında “Sinan Oğan ve ona yakınlığı ile bilinen Türkiye İttifakı Partisi’nin AK Partiyi destekleme kararı aldığı” şeklinde gerçeklerle bağdaşmayan haberler yapılmıştır. Önümüzdeki yerel seçimlerde AK Parti veya herhangi bir parti ile kurumsal olarak Türkiye geneli bir işbirliğimiz söz konusu değildir. Türkiye’de yaşayan, siyaset yapan birisi olarak Türkiye’nin bazı şehirlerinde aday bazlı, farklı partilerden yaşadığı şehre katkısı olacağını düşündüğümüz adaylara destek vermemiz söz konusu olabilir. Bu durumda ilerleyen zamanlarda açıkça ifade de bulunuruz.

"HANGİ ŞEHİR KİME OY VERECEĞİMİZİ ZAMANI GELDİĞİNDE İFADE EDECEĞİZ"

Değerli basın mensuplarımızı bizim adımıza sürekli senaryo yazmaktan vazgeçmeye çağırıyorum. Hem biz hem de Türkiye İttifakı Partisi günü ve zamanı geldiğinde yerel bazda, hangi şehirde kime destek vereceğimizi açıkça ifade edeceğiz. Ve bu desteğin de sonucu değiştirme potansiyeli taşıyacağını da hep birlikte göreceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


Haber Kaynağı : 12punto

AKP Cumhurbaşkanlığı Erdoğan işbirliği ittifak Sinan Oğan yerel seçim