Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Reisi için başsağlığı mesajı yayınladı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İran Cumhurbaşkanı Reisi ve beraberindeki heyetin helikopter kazasında hayatını kaybetmesine ilişkin taziye mesajı paylaştı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Reisi için başsağlığı mesajı yayınladı

İbrahim Reisi ve yanındaki heyet, helikopter kazasında hayatını kaybetti. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Reisi'nin vefatına ilişkin sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayımladı.

Kurtulmuş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Elim bir kazada hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı Sayın İbrahim Reisi'ye Allah'tan rahmet diliyor; ailesine, dost ve kardeş İran halkına başsağlığı dileklerimi iletiyor, acılarını paylaşıyorum.

Aynı kazada vefat eden İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ve diğer merhumlar için taziyelerimi bildiriyorum"

Ne olmuştu:

İran devlet televizyonu, Cumhurbaşkanı Reisi’yi taşıyan helikopterin dün geçirdiği kazada kurtulan olmadığını duyurdu. Helikopterin enkazına 15 saatlik çalışma sonrasında ulaşılırken, Reisi ile Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, Tebriz Valisi Malik Rahmeti ve İran lideri Hamaney'in Tebriz Temsilcisi Muhammed Ali Al-i Haşim'in de kazada hayatını kaybedenlerin arasında yer aldığı açıklandı. Reisi'nin helikopterinde bulunan Devrim Muhafızları Ordusu mensubu 2 üst düzey askeri yetkili ile 3 mürettebatın da kazada yaşamını yitirdiği kaydedildi.

 

 



Haber Kaynağı : 12punto

İbrahim Reisi İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi Numan kurtulmuş İran