Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ünlü anketçi Ankara, İstanbul ve İzmir'deki son durumu açıkladı! '14 puan önde şimdiden garantiledi...'

Metropoll Araştırma Şirketi'nin kurucusu Özer Sencar, yerel seçimlerde gözlerin çevrildiği İstanbul, Ankara ve İzmir'e ilişkin son durumu paylaştı. Mansur Yavaş'ın Turgut Altınok'a 14 puan fark attığını belirten Sencar, İstanbul'da da Ekrem İmamoğlu'nun önde olduğunu söyledi.

Ünlü anketçi Ankara, İstanbul ve İzmir'deki son durumu açıkladı! '14 puan önde şimdiden garantiledi...'

Türkiye, 31 Mart 2024'te yerel seçimler için sandık başına gidecek. Kritik seçimlerde en çok merak edilen kentlerin başında İstanbul, Ankara ve İzmir geliyor.

Belediye başkan adaylarının seçim kampanyası devam ederken, kamuoyu araştırma şirketleri de anket çalışmalarına hız verdi.

Son olarak Metropoll Araştırma Şirketi'nin kurucusu Özer Sencar, Ankara, İstanbul ve İzmir'deki son duruma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"MANSUR YAVAŞ 14 PUAN ÖNDE"

Ankara'da 10 gün önce yaptıkları araştırmanın sonuçlarını paylaşan Sencar, "Mansur Yavaş, AK Parti adayı Turgut Altınok'un tam 14 puan önde" dedi.

Sözcü TV'de konuşan Sencar, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Eğer Mansur Yavaş'tan başka parti adayları ve AK Parti adayı 10 puan çekemezse Ankara'nın Mansur Yavaş'ta kalacağı konusunda çok eminim."

"İMAMOĞLU KESİN KAZANIR DEMEM İÇİN..."

Sencar, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun rakibi Murat Kurum'un önünde olduğunu ifade etti. Sencar, "İmamoğlu kesin kazanır demem için en az 5 puanlık bir farka ihtiyacı var" diye konuştu.

İZMİR'DE CEMİL TUGAY RAHAT KAZANIR

AKP'nin Hamza Dağ'ı aday gösterdiği İzmir'de CHP için bir problem görmediğini belirten Sencar, "Yaptığımız anketlere göre İzmir'de de CHP'nin adayı Cemil Tugay rahat bir şekilde kazanıyor. CHP'nin İzmir'de ithal bir adaya oy vereceğini düşünmüyorum" diye konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

belediye başkan adayları Cemil Tugay Ekrem İmamoğlu Metropoll Araştırma Mansur Yavaş Murat Kurum özer sencar Turgut Altınok yerel seçim Hamza Dağ