Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/siyaset/video-iyi-parti-genel-baskan-yardimcisi-hakan-seref-olgundan-carpici-imamoglu-yorumu-12194

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun'dan çarpıcı İmamoğlu yorumu

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun katıldığı canlı yayında İYİ Parti'ye ilgili açıklamalarda bulundu. Olgun, İmamoğlu'nun İstanbul'da İYİ Parti'ye karıştığını söyledi.

İYİ Partili Olgun, Cansu Canan Özgen ile TV100'de yayınlanan Özgür İfade programında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İYİ Parti'ye karıştığını belirterek "İstanbul’da Ekrem İmamoğlu İYİ Parti’ye karışıyor.

Aldığımız duyumlar yaptığımız tespitlerle İYİ Parti’ye öyle bir imaj vererek belirttiği İstanbul ittifakını bu şekilde kurmaya çalıştığını söyleyebiliriz" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun canlı yayına bağlanarak İYİ Parti'ye ilgili açıklamalarda bulundu.

MERAL AKŞENER AÇIKLAMASI

İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'ın Akşener'le ilgili sözleriyle ilgili Olgun "Yüksel Bey bizim milletvekilimiz, kendisini çok sever sayarım ama Genel Başkanımız kimseye görüşme yetkisi verip sonradan da ‘Ben böyle bir şey söylemedim’ diyecek biri değil. Yanlış anlaşılma olmuş olabilir." dedi.

"İYİ PARTİ’YE KARIŞIYOR"

Özgen'in "Ekrem Beyin İYİ Parti içine dahli var mı?" sorusuna Olgun "İstanbul’da Ekrem İmamoğlu İYİ Parti’ye karışıyor. Aldığımız duyumlar yaptığımız tespitlerle İYİ Parti’ye öyle bir imaj vererek belirttiği İstanbul ittifakını bu şekilde kurmaya çalıştığını söyleyebiliriz." yanıtını verdi

Haber Kaynağı : 12punto