Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Yurttaştan Sinan Oğan'a 'Erdoğan' tepkisi! Verdiği yanıt dikkat çekti

Katıldığı bir etkinlikte "Sayın Cumhurbaşkanı adayları saydıktan sonra bize gelince 'onu söylemeye bile gerek yok' demişti" ifadelerini kullanan Sinan Oğan bir yurttaşın tepkisiyle karşılaştı.

Yurttaştan Sinan Oğan'a 'Erdoğan' tepkisi! Verdiği yanıt dikkat çekti

14 Mayıs 2023’teki Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde ATA İttifakı’nın ortak adayı olan ve yüzde 5,30 ay alan Sinan Oğan, seçimin ikinci turunda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı almıştı.

Geçtiğimiz günlerde 48 kişiye karşı 2028’de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Oğan, katıldığı bir etkinlikte konuşma yaparken yurttaşla arasında geçen diyalog sosyal medyada gündem oldu.

"NİYE GİTTİN DE YAMANDIN O ZAMAN"

Kürsüdeki Oğan "Cumhurbaşkanlığı adayları bizi yok saymaya çalıştı. Sayın Cumhurbaşkanı adayları saydıktan sonra bize gelince 'onu söylemeye bile gerek yok' demişti" ifadelerini kullandı.

O sırada sesi kayıtlara yansıyan kimliği bilinmeyen bir vatandaş Oğan'a "Peki niye gittin de yamandın o zaman ona?" diye sordu.

 

"BİZİM VEREMEYECEK HESABIMIZ YOK"

Beklemediği soru üzerine kısa bir şaşkınlık yaşayan Oğan "Anlatacağım onu da anlatacağım. Bizim veremeyecek hesabımız yok" demekle yetindi.


Haber Kaynağı : 12punto

Recep Tayyip Erdoğan Sinan Oğan