Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Aziz Yıldırım’dan yalanlama geldi!

Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım sosyal medyada dolaşan yönetim kurulu listeleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Yıldırım, henüz bir yönetim veya kurul listesi hazırlamadığını ifade etti.

Aziz Yıldırım’dan yalanlama geldi!

Fenerbahçe'de mevcut başkan Ali Koç'un ardından adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım'dan son dakika açıklaması geldi. Sosyal medyda ortaya atılan Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesini belirlediğine yönelik yapılan haberlerle ilgili yalanlama geldi. 

Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada; "Sosyal medyada benim adıma bazı gerçek olmayan yönetim listeleri yayınlanarak dezenformasyon yaratılmaktadır.

Ben henüz bir yönetim veya kurul listesi hazırlamadım. 15 Mayıs Çarşamba günü yapacağım basın toplantısının ardından çalışmalara başlayacağım ve yönetimime/kurullara düşündüğüm isimlerle görüşeceğim.

Bu tip manipülatif paylaşımlar son derece ayıptır. Daha önce de defalarca ifade ettiğim gibi, benim ağzımdan çıkmayan bu tip yalan bilgilere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim" ifadelerini kullandı. 



Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Ali Koç Aziz Yıldırım